• Öneri
  • Doğum Hediyesi Ne Bekliyorsunuz?❣️

Tazeanne74 bir şey beklemiyorum. Bu yüzden sürekli hediye alır eşim. Beklesek, arkasından bir de almadı diye trip atsam.dirdir etsem zaten bir anlamı kalmaz. Yılbaşı için iPhone telefon almış gelmişti, hediye etti, telefona ihtiyacım yoktu ama içinden gelmiş almış. Onu bebiş hediyesi olarak sayıyorum ben içimden. Ama kendisi bilezik alacağını söylüyor bakalım.

Fatma1042 robot süpürge ortak evin ihtiyacı. Bu tarz şeyleri hediye olarak kabul etmiyorum ben asla, bence sizler de etmeyin. Mesela robot süpürgeye ihtiyacınız var diyelim, eşinize yetişemediğinizi söyleyip evi supurmesini söyleyin. O zaten bir süre sonra gidip alır 😂 ya da kurutma mak istiyorsunuz ama almıyor, çamaşırları onun oturduğu koltuk üzerine yayın sürekli ve kaldırmayın, gidip alır. Ben öyle yapmadım, eşim ihtiyacımız varsa alırız mantığındadir çünkü her zaman. Eve yapılan harcamaları asla gereksiz görmez çok şükür ama hediye olarak da kabul etmem. Pırlanta ya da altın takı ve giyim eşyalarını vs hediye olarak kabul ediyorum

Tazeanne74 Kocam sağolsun dyson’ ın hem airstrait hemde airwrap setini aldı 😍 Hastanede vereceği hediyede sürprizmiş😍 Başka olmasada olur zaten hastane ücreti 60 70 bin tutuyo kıyamam kocamaa canı sağolsun aslanımın 🙏🫠 Her zaman alır doğum yaptım diye o dakika almak zorunda değill zaten almış alacağını 🤭😍

Tazeanne74 alacak ama almasa da bir şey beklemem oğlumda ki gibi bana bebek gibi baktığı desteği yeter❤️
    İkinciye hamileyim 27.haftadayiz yine babalık izni ile iznini birleştirip bize bakacak. Benim için hediyeden daha önemli bu🤍🤍🧿

Tazeanne74
    Kaburga bilezik istemiştim bklm alır mı söz vermedi tabiki. Maddiyata göre eğer o olmazsa kolye istemiştim🤭

Tazeanne74 benimki de 2 ajda sözü var 1 tanesini aldı bu ay diğerini alacak inşallah 😃

tomrisinaannesi allah herkesin gönlüne göre versin. Bebek kısmetiyle geldi. Bize ev nasip oldu🤗 çok bir beklentim yoktu bebişin sağlıklı olmasından başka. Galiba aza kanaat ettiğim için çok verdi Allah🥲

Esrakalkanc Ben size katılıyorum. Bebeğe masraf ettik ayrıca doğum için de para vereceğiz. Eşimin sevgisi ve ilgisi yeter. Durumu olsa zaten alır. Alamayacağını bildiğim için bişey demiyorum. Bana altın taksa ama ilgisiz olsa daha mı iyi yanı🙂İleriki zamanlarda eli bollaşınca düşünür alır.

Esrakalkanc hak veriyorum gerçekten öyle her kadın ister eşi altın alsın ev alsın vs ama imkanı olmayıpta buraya yazarak özendirmeyin bari insanları ..

Tazeanne74 bişey beklemiyorum açıkçası he gelirse bir hediye mutlu olurum tabiki 😅 ama durumumuzu ve geçim şartlarını da göz önünde bulundurursam bir beklentiye girmiyorum sağlıklı olalım da gerisi olmayıversin