Tazeanne74 sanırım bı kolye alır gibime geliyo ama robot süpürge net gibi 🥺 tek çocukta hiç gerek duymadım da ikince bebede ihtiyacim olucak gibi hissediyorum ki öylede olur. Dedim bana alacağın ilk şey robot olsun 😅😅
Doğum Hediyesi Ne Bekliyorsunuz?❣️
Tazeanne74 bilezik yada yeni telefon alacak sözü var😊😊
A14B05T evet kesinlikle bende bu kafadayim. Ama bu sefer öyle yapmadım ikici cocukta hamileliligin başından bu yana sürekli küçük küçük aklna soktum. Oda şahsi kendime bı hediye değil eve alınan bir eşya ama işte doğum zamanına sıkıstirdim . Bakalım daha net birşey de yok. Hediyeden ziyade ilgili baba ilgili eş olsalar daha bı mükemmel 🌿
Hamileliğimin başında robot süpürge almıştı doğum hediyesi erken alayım da kullan diye dedi 😂 şimdi de Bebek alışverişi yapmaktan kartlarda yer kalırsa alır diye düşünüyorum ama bilmiyorum almasa da üzülmem
Kocişim yanımda olsun elimi tutsun yeter tutarken de 3 Ajda bilezik bı de charmi taksın koluma sonra kaldırsın hastane cikisinA arabamı çekmiş olsun 😂 sürerek evinizye gidelim bebisimizle
Tazeanne74 bi çıtlattım şakasına bak erkek çocuk doğuruyorum ona göre falan diye 🤰🏼👸🏻(erkek çocuk takıntım yok şaka amaçlı) ama ne alır bilmem az beklenti çok huzur😁
Meltemanneolsun buna çok güldüm yaa ne güzel diye ciddi ciddi okuyordum sjfjsös
Bir dal gül bile alsa yeter.Benim en büyük hediyem eşim💜
Asilzedemom yok kız Edremitli allah razı olsun düğünümdede altına boğmuşlardı herkes doğulu sanıo kocamı😂😂
dygsss 😂😂😂 güzel olmaz mı ama hayallerini her zaman yüksek tutacaksın 😂😂
Tazeanne74 ilk doğumunda zorla çiçek istemiştim çiçek almıştı ekstra yanında teraryum vardı birde bebekli bi süs vardı ondan almıştı 🤣bunda bilmiyorum hiçbirşey demiyorum 🤣inşallah düşünür alır
- Düzenlendi
Tazeanne74 iPhone 15pro Max aldı şimdiden verdi 🤣 doğuma 49 gün var sezeryanla doğum yapmak istiyorum daha tam tarihi beli digil
Tazeanne74 Oğlumuzun ismi yazan altın kolye istemiştim onu aldı
Tazeanne74 bir şey beklemiyorum. Bu yüzden sürekli hediye alır eşim. Beklesek, arkasından bir de almadı diye trip atsam.dirdir etsem zaten bir anlamı kalmaz. Yılbaşı için iPhone telefon almış gelmişti, hediye etti, telefona ihtiyacım yoktu ama içinden gelmiş almış. Onu bebiş hediyesi olarak sayıyorum ben içimden. Ama kendisi bilezik alacağını söylüyor bakalım.
Fatma1042 robot süpürge ortak evin ihtiyacı. Bu tarz şeyleri hediye olarak kabul etmiyorum ben asla, bence sizler de etmeyin. Mesela robot süpürgeye ihtiyacınız var diyelim, eşinize yetişemediğinizi söyleyip evi supurmesini söyleyin. O zaten bir süre sonra gidip alır 😂 ya da kurutma mak istiyorsunuz ama almıyor, çamaşırları onun oturduğu koltuk üzerine yayın sürekli ve kaldırmayın, gidip alır. Ben öyle yapmadım, eşim ihtiyacımız varsa alırız mantığındadir çünkü her zaman. Eve yapılan harcamaları asla gereksiz görmez çok şükür ama hediye olarak da kabul etmem. Pırlanta ya da altın takı ve giyim eşyalarını vs hediye olarak kabul ediyorum
- Düzenlendi
Tazeanne74 Kocam sağolsun dyson’ ın hem airstrait hemde airwrap setini aldı 😍 Hastanede vereceği hediyede sürprizmiş😍 Başka olmasada olur zaten hastane ücreti 60 70 bin tutuyo kıyamam kocamaa canı sağolsun aslanımın 🙏🫠 Her zaman alır doğum yaptım diye o dakika almak zorunda değill zaten almış alacağını 🤭😍
Tazeanne74 alacak ama almasa da bir şey beklemem oğlumda ki gibi bana bebek gibi baktığı desteği yeter❤️
İkinciye hamileyim 27.haftadayiz yine babalık izni ile iznini birleştirip bize bakacak. Benim için hediyeden daha önemli bu🤍🤍🧿
Tazeanne74 bilezik sözü verdi bakalım inşallah alır ☺️
Tazeanne74
Kaburga bilezik istemiştim bklm alır mı söz vermedi tabiki. Maddiyata göre eğer o olmazsa kolye istemiştim🤭