• Öneri
  • Doğum Hediyesi Ne Bekliyorsunuz?❣️

Tazeanne74 İlkinde telefon bunda araba bekliyorum. Belirli bir miktarını karşılayacak diğer kısmını da ben bilezik vericem. Boşuna kolumda gezdirmeye gerek yok. Hem de eşim zorlanmasın

Tazeanne74 ilk gebeliğimde ıPhone 14 pro max ve kurutma makinesi aldı, doğum sonrasında da güzel bir kolye aldı 😊 şu anda 2.gebeliğim yine telefon alacağını söyledi ve doğum sonrası bileklik alacakmış 🌸

Tazeanne74 ilkinde tektasim olmuyordu parmağıma zenden değiştirdik safir aldık oğluma evlenirken birakicam onu bunda da bakalım ne alacak benjm gönlümden geçen şu carmli ajdalar ama nerdee 😅😅😅

Hicbirsey istemedim. Bu çocuğu beraber isteyip yaptık niye hediye alsın ki bana zoraki.. 2 kişilik tatilimiz bu yaz 3 kişi olacağı için yurtdışında yapma kararı aldık beraber onu hediye yerine sayarım oldu bitti 😂

Tazeanne74 sanırım bı kolye alır gibime geliyo ama robot süpürge net gibi 🥺 tek çocukta hiç gerek duymadım da ikince bebede ihtiyacim olucak gibi hissediyorum ki öylede olur. Dedim bana alacağın ilk şey robot olsun 😅😅

A14B05T evet kesinlikle bende bu kafadayim. Ama bu sefer öyle yapmadım ikici cocukta hamileliligin başından bu yana sürekli küçük küçük aklna soktum. Oda şahsi kendime bı hediye değil eve alınan bir eşya ama işte doğum zamanına sıkıstirdim . Bakalım daha net birşey de yok. Hediyeden ziyade ilgili baba ilgili eş olsalar daha bı mükemmel 🌿

Hamileliğimin başında robot süpürge almıştı doğum hediyesi erken alayım da kullan diye dedi 😂 şimdi de Bebek alışverişi yapmaktan kartlarda yer kalırsa alır diye düşünüyorum ama bilmiyorum almasa da üzülmem

Kocişim yanımda olsun elimi tutsun yeter tutarken de 3 Ajda bilezik bı de charmi taksın koluma sonra kaldırsın hastane cikisinA arabamı çekmiş olsun 😂 sürerek evinizye gidelim bebisimizle

Tazeanne74 bi çıtlattım şakasına bak erkek çocuk doğuruyorum ona göre falan diye 🤰🏼👸🏻(erkek çocuk takıntım yok şaka amaçlı) ama ne alır bilmem az beklenti çok huzur😁

Tazeanne74 ilk doğumunda zorla çiçek istemiştim çiçek almıştı ekstra yanında teraryum vardı birde bebekli bi süs vardı ondan almıştı 🤣bunda bilmiyorum hiçbirşey demiyorum 🤣inşallah düşünür alır

Tazeanne74 iPhone 15pro Max aldı şimdiden verdi 🤣 doğuma 49 gün var sezeryanla doğum yapmak istiyorum daha tam tarihi beli digil