Kuzum 9 haftalık cinsiyet tahmini yapar mısın bir öncekinde 6 haftalık küçük demiştin yakın arkadaşım 7-8 tane düşüğü olmuştu
Doğum Hediyesi Ne Bekliyorsunuz?❣️
140955 eşim ilk çıktığında hem bana hem kendıne 15 pro max almıştı bizimkileride analarımıza verdiydık😂
bebekananas umarm bu sağlıkla gelir kuzum ❤️ şimdi erkek diyelim diğer kontrolde at yine ama benim postuma at diğer postlar dağılmasın
Esrakalkanc bende şuan onu düşündüm eşim ilk doğumda bişey alamadı üzülmüştüm şimdi 2. Ye hamileyim yine bişey bekleyemiyorum çünkü alamaz biliyorum
Cinsiyet_tahmini çok teşekkür ederim kuzum
Tazeanne74 Hiçbir şey istemiyorum, evladım sağlıkla zamanında doğsun bizim için en güzel hediye bu 🤍
Tazeanne74 beş gündür doğum yaptım 22 ayar zincir aldı ☺️💙
Tazeanne74 hiç bir şey 🙂↔️
Tazeanne74 2 ay oldu doğuralı hala bişey yok. Hoş hediyeyi bırak çiçek bile almadı. Çiçeği bırak insan bi alnından öper destek olur. Ben hiç birini görmedim🥹
Tazeanne74 valla ben bir şey beklemiyorum. Yanımda olsun yeter
Almira_ robot süpürge ihtiyacım yoktu dikey normal vs süpürge var zaten evi de hamilelğimi öğrendiğimzden beri eşim süpürüyordu bir gün gittik AVM de hadi istedipin modele bak beğen alalım dedi myle olunca ben hediye olarak kabul edeirm. Süpürge bozulup da yenisinğ hediye diye alsa deidğüniz gibi o hediye olmuyor ihtiyaç oluyor tabi
Fatma1042 Bilemiyorum. Ben bozulsa da ilk kez alınsa da ev eşyasını hediye olarak.kabul.etmiyorm. sonuçta eve alınıyor bana değil. Ruhumun oksanmasi lazım hediye olması için. Mesela düşünüp içinden geldiği için aldığı bir çift panduf benim ruhumu okşuyor ama eve aldığımız makineler ruhumu oksamiyor. Evin ihtiyacı var ve alınıyor. Herkesin hediye anlayışı fatkli tabi
Tazeanne74 bilezik alicam dedi 🥰
Ballisutt27 dyson aldır saç icin olanı jdkjdj
Dilaraa0740 eşin iyiyse sağlıklıysanız bebisiniz de saglikliysa bence en güzel hediye. Maddi olmak zorunda değil hediye denen şey.ben de normalde isterim onu al bunu al vs diye ama istemedigimi soyledim alabilecek durumu var veya yok yaratip alır istersem ama benim önceliğim sağlıklı bir şekilde aielelrimizle beraber bebişimize kavuşmak ben de böyle söyledim bugün. Çünkü gecen ay aracımizi yeniledik biraz ben altın verdim biraz kredi biraz nakit derken masrafa girdik goz gore gore üzmek olmaz zaten imkanlari olsa istemeye kalmaz alırlar. Bi tek çiçek getirirsen olur dedim o da herkesin hastane kapisinda görüyorum hosuma gidiyordu. O sebeple imkani olan alır alamazsa da can sağlığı demek var olanlarla mutlu olmak en güzeli. Masraflar zaten cok bebişlerin 😊
Tazeanne74 bilezigr söz verdi canım eşim ama doğuma 2 hafta kala bendeki küpe ile yüzüğü alıp doğum için bozdurdu. 1 hafta sonra doğumum var kısmet olursa 🤣🤣 artık bir küpe bir yüzük birde bilzeik sözü var tutarsaaaaa😅😅
Tazeanne74 Ajda bilezik istedim 5 tane 15’er gram 🥲😅
richgirl10 hayırlı olsun inşallah Bizim bebişimiz de bereketiyle gelir bizde güzel bir ev araba sahibi oluruz 😇
akkaya_1234 aminn, en kısa zamanda inşallah😇
Tazeanne74 bütün hakkımı ilk bebegımde harcayıp eksiye indirdim hedıye hakkımı 🤣🤣 daha bır sey ıstemeye yüzüm yok alırsa da hayır demem 😛