Nananan inşallah ikiside gelir💓
Doğum Hediyesi Ne Bekliyorsunuz?❣️
Tazeanne74 inşallah 😄 beklentim büyük ne yalan söyleyeyim telefon bile bekliyorum çünkü ne doğum günümde ne de tanışma yıldönümümuzde birşey gelmedi unuttu beyefendi bu doğum aslında eşimin bir sınavı 😅
Tazeanne74 hic birsey beklemiyorum bolca yardım bolca babalik bekliyorum sadece evlatlarima iyi baba olsun herzaman bana destek olsun yardimci olsun yükümü hafifletsin okuz gibi yiyip icin yatan adamlardan olmasin tek dilegim isteğim bu 🌸
Tazeanne74 geçen gün sordum eşime düşündün mü diye :)
evet aklımda birkaç şey var dedi onun dışında senin istediğin bir şey varsa söyle onu alayım dedi bende düşüneyim dedim kararsızım 😂 her şeyim var şükür ihtiyacım bir şey yok aslında o yüzden kendime değil de eve bir şey mi istesem düşünüyorum
Ya da o aklımdakini alsın bana karışmayayım hiç
Tazeanne74 2 ay var daha doğuma hediyem şimdiden geldi ata ceyrekli aktarmalı bileklik yaptırmış
Fatmanur12345 Daha güzelleri de gelsin🥰
Ballisutt27 inşallah içinden geçen hediyeyi alır😊
Tazeanne74 insallah en güzelleri sizin olsun 🥰
Alisde Rabbim dilediğin en güzel şeyleri nasip etsin yaşatsın 😍
Tazeanne74 ev aldı🫶🏼🌹
Nananan bakalım sınavdan tam puan alabilecek mi ☺️
Fatmanur12345 amin inşallah Rabim herkese en güzellerini versin.
- Düzenlendi
richgirl10 rabbim ağzınızin tadını bozmasın güle güle oturun 💜
Tazeanne74 amin, Allahım isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah 🌹
- Düzenlendi
Tazeanne74 araba aldı ☺️
ben annesini benden uzak tutmasını istiyorum 😂
Tazeanne74 altın toka 🎀 sözü verdi bekliyorum ama en başta sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeğimizle evimize dönelim tabi 🙂
pinaaardmr ayy amiiiin çok güzel fikir bende bunu isteyeceğim 😊❤️
Tazeanne74 durumu olan var olmayan var cok iyi eş olup eşine hediye alamayacak insanlar var onlar bu postu gorup uzulecek ne gerek var boyle vı post almaya ya herkes eşit sartlarda devıl lufen burdakı insanların hamıle ve hassas olduğunu unutmadan post acın