Gokyuzummm Valla geç yumurtama olanlar var ama sizin adet kaç gunde bir ?

Son adetim 30 uydu 13 de yumurtlama oldu iki günü değerlendirdim erken gebelik testini ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz yada bir sonuç çıkar mı acaba

Ben 12 sinde pik gördüm sanırım belirtilerim o yöndeydi o günü ve ertesi günü değerlendirdim sadece ama takvimde 16 sı yumurtlama olarak gözüküyordu. Artık bekleyişteyim olur inşallah

@zynrn benimdde öyle canım son adet 30 Ocak 15 inde çatlama gördüm bende beraber bekleyelim 30 unda test yapmayı düşünüyorum sabır edebilirsem sen?

zynrn benim de sizinle aynı tamamen ben 28 inde sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum direkt. Üzülmeyeyim diye test falan almadım hiç zaten prodoctor dışında da hiçbir teste güvenmiyorum eczanelerde de aşırı pahalı o test bilerek almıyorum yani

zynrn çok da moda girmedim ama ona rağmen belirtim de çok geceleri midem bulanıyo mesela bişeyi yerken bile kırk kere düşünüyorum beynimi hazırlıyorum resmen çıkartmamak için. Onun dışında kabızlık çekiyorum kasık ve bel ağrılarım oluyo. Belki de psikolojik bilmiyorum ama içimde de tuttuğuna dair bi his var

olivia77 insallah olur canım ya tarihlerimiz aynı hemen hemen bende sadece 13 ve 14 ilişki oldu

Xiremmx aynıyız hemen hemen canım bende dayanamıyorum ya elimde erken gebelik testi var bir tane cuma günü yapmayı düşünüyorum çıkar mı acaba bişey

zynrn sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

olivia77 benimde bel ve ara ara kasık ağrısı bide çok fazla uykum geliyor normalde bu kadar uyuyan bir insan değilim aşırı halsizlik ve uyku var bende de

olivia77 elimde bir tane erken gebelik testi var cuma günü yapmayı düşünüyorum canım

zynrn bir de benim 27 sinde doğum günüm var arkadaşlarımızla 30 unda kutlıcaz bi cafede eğer tuttuysa en güzel doğum günü hediyem olucak 😍

zynrn ben oğlumda 3-4 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim prodoctor marka gebelik testiyle

olivia77 benimde normalde 1 şubat burç yorumumda ayın 4ünde güzel haber alacaksın diyordur bende manifestledim inşallah olur 😄

@zynrn valla bende dayanamazsam yarın bile yapabilirim yani bu sabırsızlık ne olacak böyle ya🥹🙈

olivia77 yaaa 🥰 inşallah olur canım hayatının en güzel doğum gününü yaşarsın dualarım seninle 🤲

Xiremmx sormayın ya bide benim ikinci olursa ama aşırı sabirsizim 😀