@Ayseozer35 bat 30 Ocak 13/14 pik günlerimdi 15 çatlama oldu bugün Progesteron baktırdım 24 çıktı inşallah gebelik oluşmuştur beklemedeyim bende 🥹

Nuriay bir oğlum daha var onunla zaman geçiriyorum ama aklımın bir tarafı da orda 😊

Bat 29 ocak bugün erken gebelik testi yaptım dayanamayıp negatif tabiki hani silik çıkar belki dedim:( tabi daha erken ama dayanamıyorum :(

Asu1 bat tarihimiz aynı 🎀 ama bende pcos var tam emin de olamıyorum.. 25 inde ilk testi yapıcam bu ay, siz de birdaha deneyin derim

Gokyuzummm fazladan zarar gelmez bence 🙂‍↕️ belki geç yumurtlama falan yaşamışızdır oyzden devam. Bu sıklık beni zorluyor mesela ama madem niyetine girdik yapacak başka bişey yok 😁

Gokyuzummm Valla geç yumurtama olanlar var ama sizin adet kaç gunde bir ?

Son adetim 30 uydu 13 de yumurtlama oldu iki günü değerlendirdim erken gebelik testini ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz yada bir sonuç çıkar mı acaba

Ben 12 sinde pik gördüm sanırım belirtilerim o yöndeydi o günü ve ertesi günü değerlendirdim sadece ama takvimde 16 sı yumurtlama olarak gözüküyordu. Artık bekleyişteyim olur inşallah

@zynrn benimdde öyle canım son adet 30 Ocak 15 inde çatlama gördüm bende beraber bekleyelim 30 unda test yapmayı düşünüyorum sabır edebilirsem sen?

zynrn benim de sizinle aynı tamamen ben 28 inde sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum direkt. Üzülmeyeyim diye test falan almadım hiç zaten prodoctor dışında da hiçbir teste güvenmiyorum eczanelerde de aşırı pahalı o test bilerek almıyorum yani