Ben de 4 gün önce bi leke geldi pik günümde bugünde çok az bi kanama oldu beklemedeyim

Ayseozer35 bekleyelim bakalim umarim guzel sonuc aliriz.benimde ilk defa yumurtlama zamani goguslerim cok hassasti.normalde regle bi hafta kala baslardi ilk kez oyle oldu sonra aZaldi

Bat 30 ocak bel ağrısı başladı bugün akıntım da çok var dün de kasıklarımda ağrı vardı hayırlısıyla bekliyorum ama zaman geçmiyo sanki

olivia77 gerçekten bu ay ilk defa bana çok uzun geldi asla zaman geçmiyor düşünmemeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum

Ayseozer35 yumurtlama testi yapmadim ama bu Ay istiyoruz Allah nasip ederse geçen ay adetim 31 i oldu ama 27 28 gunde oluyordu. geçen ayı baz alarak 31 adet gunum henuz 10 gun var. bu ay aslan pencesi içmiştim yumurtlama adetimin 13.15 gunu arasi catladı bence akintidan falan anladim ama Allah bilir tabi. bekliyorum bu ay olmazsa dogum kontrol hapina geciccem

Benim 29 ocak beklemedeyim hâlâ yumurtlamamın üstünden 4 gün geçti test yapıcam bi kaç gün sonra❤️

@Ayseozer35 bat 30 Ocak 13/14 pik günlerimdi 15 çatlama oldu bugün Progesteron baktırdım 24 çıktı inşallah gebelik oluşmuştur beklemedeyim bende 🥹

Nuriay bir oğlum daha var onunla zaman geçiriyorum ama aklımın bir tarafı da orda 😊