Bat 29 ocak bugün erken gebelik testi yaptım dayanamayıp negatif tabiki hani silik çıkar belki dedim:( tabi daha erken ama dayanamıyorum :(
Bat 30 31 Ocak 1 Şubat olanlar
Kızlar benimde bat tarihlerim sizinle aynı ama bu saatten sonra yine yumurtlama olur mu bu zamana kadar 2 güne 1 ilişki yaptık da yapmaya devam edeyim mi bilemedim
Gokyuzummm yapmaya devam edin
Gokyuzummm fazladan zarar gelmez bence 🙂↕️ belki geç yumurtlama falan yaşamışızdır oyzden devam. Bu sıklık beni zorluyor mesela ama madem niyetine girdik yapacak başka bişey yok 😁
momkrm19
Yıpratıcı bir süreç neyse inşallah sonu güzel olur
Gokyuzummm Valla geç yumurtama olanlar var ama sizin adet kaç gunde bir ?
Son adetim 30 uydu 13 de yumurtlama oldu iki günü değerlendirdim erken gebelik testini ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz yada bir sonuç çıkar mı acaba
Ben 12 sinde pik gördüm sanırım belirtilerim o yöndeydi o günü ve ertesi günü değerlendirdim sadece ama takvimde 16 sı yumurtlama olarak gözüküyordu. Artık bekleyişteyim olur inşallah
Nuriay son zamanlarda düzensiz
zynrn çok da moda girmedim ama ona rağmen belirtim de çok geceleri midem bulanıyo mesela bişeyi yerken bile kırk kere düşünüyorum beynimi hazırlıyorum resmen çıkartmamak için. Onun dışında kabızlık çekiyorum kasık ve bel ağrılarım oluyo. Belki de psikolojik bilmiyorum ama içimde de tuttuğuna dair bi his var
Ayseozer35 Daha 8 gün var kan vermeye gitmeme 😔