Bat 30 31 Ocak 1 Şubat olanlar
Gokyuzummm o zaman bilemezsin yumurtamani sen yinede bos gecir.e istersen
Gokyuzummm bazi kadinlar 2 kere yumurtlama gorebiliyor fazla testin varsa yapabilirsin
zynrn bende 9 12 14 oldu 12 yumurtlama gunumdu.13 catlama esim yok diye 14 u degerlendirmistim
Gokyuzummm valla bnde ikinci gebelik için deniyoeum bu ay ama yumurtlama takvimlerinden çok düzenli ilişkiyle bu ayı kapatacam bn gerisine yapcak bişi yok
Nuriay inşallah rabbim bu ay gönlüne göre nasip eder ben de bugün dayanamadım bi test yaptım negatif bence ama biraz bakınca hayalet çizgi görüyo gibiyim bana öyle geliyo büyük ihtimalle çünkü daha çok erken bi diziye başladım dediğiniz gibi unutmaya çalışıyorum bu ayın sonunda umarım isteyen hepimiz çift çizgiyi görürüz 🙏
Xiremmx inşallah güzel düşünelim güzel olsun ❤️
Gokyuzummm kişiye göre değişiliyor yumurtlama ve bence bizde her ay aynı zamanlarda yumurtlamıyoruz belki de o yüzden bazı günleri kaçırıyor olabiliriz kiminin adete bi gün kala bile yumurtlama olduğu söyleniyo o yüzden elimizden geldiğince değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum
olivia77 inşallah güzel haberler alırsınız burda şöyle mutluluğumuzu paylaşırız
Ayseozer35 benimki 2-3 şubat bugün yumurtlama gördüm canım
Candyygrll sizinle günlerimiz aynı benim de bat 1 Şubat 4 şubatta doğum günüm 😄 bu sefer okadar içten hissediyorum ve istiyorum ki inşallah yanılmam ve benim en güzel hediyem olur
emine_22 yaa çok iyi gerçekten böyle sağlık sorunları olanları görünce yumurtlama görebilmemizin bile be büyük bi nimet olduğunu anlıyo insan gebelik düşünüyorsanız muhakkak bugünleri bi haftaya kadar değerlendirin
- Düzenlendi
Ayseozer35 ayy inşallah hepimize güzel süpriz olur gerçi bugün kontrolde kan verdim negatif çıktı ama daha erken beklicem bakalım
Candyygrll ayy inşallah bi de benim normalde gebelik yasağım vardı yeni kalktı nasıl bi süreç beni bekliyor bilmiyorum hem korkuyorum hem sabırsızlanıyorum umarım hepimiz güzel haberler alırız 🙏