• Düzenlendi

AysenTpbs çok teşekkür ederim bende videolara bakıcam ve yediklerimi de kontrol etmeye çalışıcamm 🥲🌸

1. Haftadayım.
    İlk gebe kaldığım kiloya göre 1 kilo aldım.
    Kusup da geri çıktığım kilodan söz ediyorsak da 4 kilo aldım😀

kubyus bende 22 haftaligim basta verdigim 3 kiloyla beraber toplam 7 kilo aldim

kubyus bende sizle aynıyım 68 le hamile kaldım ve 74 kg çıktım bugün şok içindeyim ;(((( ama yedim ekmeği çok yedim 🥹🥹🥹🥹

kubyus 30 haftalık ,4 kilo aldım tansiyon problemi var oyuzden herşeyi yiyip icemiyorum

kubyus
23+ 2 haftalığım +1 kilo ile yola devam☺️

Hilalyrdkl Ben yükleme yaptırmadım açlık tokluk ölçerek doktora sonuçları gösterdim Dahiliye gebelik şekeri dedi. Diyet yaparak kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Sabah açlıklarım düşmüyor 95 105 arası tokluklarım diyetle ilerleyince güzel 105 130 arası ama uymazsam 140 ı görüyorum

ceren-123 Ben de 30 haftamdayım 7 kilo aldım Acaba 30′dan sonra iştahınız mı azaldı kilo alımı nasıl durdu

kubyus Şu an 30 haftadayım yedi buçuk kilo falan aldım iştahım yerinde fazla hareket de edemiyorum Genelde evdeyim Her gün tartıda yarım kilo daha fazla çıkıyor Sanki

kubyus
    Ben 21 haftalık hamileyim önce 4 kilo verdim kustum hep şimdi yeni yeni 1-2 kilo aldım

kubyus Hep az kilo alanlar yazmıştır diye bakmaya geldim doğru😊Canınızı sıkmayın kendiniz sağlıklı olun çocuğunuz sağlıklı olsun gerisi boş kilo alınır verilir hele sağlık ocağını hiç umursamayın bana çocuğun kalp atışını duymuyoruz dediler acile nasıl gittim ben bilirim.Saglikla kalın🌺

Tchranne bende bir tek ben mi çok kilo aldım diye düşünüp durdum ama önemli olan bebeğimin sağlığı gerisi önemli değil 🌸

Hulu61 sınır ne acaba size ne dediler ? Diyete dört dörtlük uyabiliyor musunuz ?

Hilalyrdkl Açlık sınır 95 tokluk 140 olmalı. Yani genelde uyuyorum beyaz un pirinç patates direkt çıkardım hayatımdan ama arada sütlü tatlı çikolata falan yiyorum pek yükselmiyor şekerim tatlı yiyince

Hulu61 benimde sonuçlarım sınıra yakınmış dikkat et dedi liste verdi . Bu randevuma giderken de 3 günlük ölçüm yap dedi aç tok . Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ♥️