kızlar sağlık ocağına gittim bugün 21.haftamdayım 7 kilo almışım hemşirede çok fazla aldığımı söyledi birazda morelim bozuldu sizler kaç kilo almıştınız o haftalarda

Ben 22 haftalığım 1 kilo aldım sadece ama ilk 4 ay sadece kustum 4 kilo vermiştim şuan yavaş yavaş alıyorum

kubyus 38.haftamdayım 10 kilo aldım önceye göre 30.haftadan sonra kilo alımım çok yavaşladı

kubyus
      Bende 16 haftayım 1 kilo almışım şimdiye kadar

kubyus ben de böyle almıştım ilkinde ikinci şuan bu da fazla başladım🥲.tabi ki üzülüyordum çok aldığıma ama çok şükğr sağlık sorunum yokmuş doğumdan sonra hemen hemen hepsi gitti.ben kendim sevmiyorum kilo almayı bunedenle biraz takıyorum ama önemli olan sağlıklı olmamız,siz yine de isterseniz dikkat edin ama kendinizi de yıpratmayın derim naçizane🌸

Lunapark evet daha dikkat olucam egzersiz hiç yapmıyordum yapmaya başlıcam artık 🌸

kubyus Boyunuz, yaşınız ve hamile kaldığınız kilo kaç? Ayrıca kilosu sabit olan biri misiniz? Yoksa alıp veren biri mi? Ben size direk bilimsel açıdan anlatayım.

AysenTpbs 1.60 27 yaşımdayım 68le hamile kaldım 1buçuk senedir evliyim bekarken 62-65 arası gidip geliyordum

kubyus 25. Haftadayım 4 kilo aldım iştahım çok ama dikkat ediyorum

33 hafta 10 kilo aldım ama gebelik şekeri çıktığı için diyet yapıyorum o yüzden kilo alımım durdu 2 aydır aynı kilodayım yoksa bende şimdiden 15 16 kilo almıştım

kubyus 28 haftadayim 10 kilo almışım bende ama doktorum normal dedi zayıf hamile kalmıştım

20+1 im 52yle basladim 57yim su an 5 kilo aldim

kubyus evet biraz hızlı gitmişsiniz şeker falan mı var yoksa yediğiniz için mi
              İlk zaman alınan kilo anne kendine alıyor ilk ⅘ ay ne kadar min kalırsanız o kadar iyi diyor doktorlar 31 haftalık oluyoruz yarın hiç kilo almadım henüz

kubyus 31+3teyim 7.5 kilo almışım ama 68.5 ile hamile kalmıştım zayıfsanız ilk başlarda hızlı alınabiliyor. Ben 28-29dan sonra bi tık hızlı aldım yediğim için, insallah bundan sonrası yavaş gider

kubyus 36. Haftadayım toplam 16 kilo aldım. 10 kilosu hamileliğimin 4 ve 5. Aylarında bir anda aldım. Dert etmeyin kilo verilir sağlık sorunu yaratmadığı sürece

kubyus Hamilelik dışında da kilo alma aşamasında olduğunuz için beklenenden fazla artmış olabilirsiniz. Evlendikten sonra metabolizmanız bir tık yavaşlamış olabilir, bunun için hareket etmenizi öneririm. Öncelikle 1. Şart yürüyüş sonrasında sevdiğimiz bir sporu hayatınıza dahil edebilirsiniz.
              Kendi hikayemden örnek vereyim. Ben 28 yaşında 63 kiloydum hamilelik düşündüğüm için öncesinde sağlıklı beslenme, yürüyüş, leslie falan hazırlık yapayım dedim 5 kilo verdim. Hamile kalır kalmaz hemen aldım onu çünkü yağ hücrelerinin küçülmesine izin vermeden yani bünyemin 58 kiloya alışmasına izin vermeden hamile kaldığım için hemen almış bulundum. 21. Haftamda perinatologa gittiğimde 8 kilo aldığım için doktor dedi ki 30 kilo alırsın bu gidişle Akdeniz usulü beslen biraz dedi. :) tabi ben bünyemi bildiğim için doktor moralimi bozsa da bildiğim gibi devam ettim. Haftada 4 gün 1 saat yürüyüş ve akşamına doğumu kolaylaştıran egzersizlere başladım. Beslenmeme %70 dikkat ettim çünkü normalde de yemek konusunda aşırı iradeli değilim ama yine de akşamları ekmek tatlı yemedim derkeeeeenn 35. Haftamı 12 kilo ile selamlıyorum. Lütfen burada yazanlara falan bakmayın herkesin yaşı, boyu, kilosu, gebelik sayısı, bünyesi farklı…
              YouTube da hamileler nasıl beslenmeli diye çok video var izleyebilirsiniz. Dayanamadığınızda kahvaltıda çok yiyin ama akşamı mutlaka hafif tutun ve yürüyüşte eklerseniz kilo artışınız normal olur. 🌸

37+4 14 kilo zayıf hamile kaldım popom büyüdü bir de göbeğim 🙈

kubyus ilk gebeligimde 5 ikinci gebeligimde 6 kilo almıştım bu gebeligimde ise 90 ile gebe kaldim 1 ay sonra doğum var 87 kiloyum

• Düzenlendi

AysenTpbs çok teşekkür ederim bende videolara bakıcam ve yediklerimi de kontrol etmeye çalışıcamm 🥲🌸