kubyus bende sizle aynıyım 68 le hamile kaldım ve 74 kg çıktım bugün şok içindeyim ;(((( ama yedim ekmeği çok yedim 🥹🥹🥹🥹
kaç kilo aldınız
Hulu61 şeker sonuçlarınız ne çıktı acaba ?
kubyus
23+ 2 haftalığım +1 kilo ile yola devam☺️
Hilalyrdkl Ben yükleme yaptırmadım açlık tokluk ölçerek doktora sonuçları gösterdim Dahiliye gebelik şekeri dedi. Diyet yaparak kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Sabah açlıklarım düşmüyor 95 105 arası tokluklarım diyetle ilerleyince güzel 105 130 arası ama uymazsam 140 ı görüyorum
kubyus hamileliğin başından beri mi 7 kilo
Hulu61 sınır ne acaba size ne dediler ? Diyete dört dörtlük uyabiliyor musunuz ?
Hilalyrdkl Açlık sınır 95 tokluk 140 olmalı. Yani genelde uyuyorum beyaz un pirinç patates direkt çıkardım hayatımdan ama arada sütlü tatlı çikolata falan yiyorum pek yükselmiyor şekerim tatlı yiyince
Hulu61 benimde sonuçlarım sınıra yakınmış dikkat et dedi liste verdi . Bu randevuma giderken de 3 günlük ölçüm yap dedi aç tok . Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ♥️
Hilalyrdkl Mutlaka dikkat edin benim sonradan çıktı çünkü. Her gebenin yemesine dikkat etmesi gerekiyormuş doktorum hamileliğin başından itibaren beyaz unu hayatından çıkart demişti haklıymış 🥲
Hulu61 bana 31. Haftada verdi bakalım ölçümler de ne çıkacak hayırlısı artık .
Hilalyrdkl Benimde 29. Hafta gibi değerlerim artmaya başladı
kubyus 18 haftadayım 7 kilo almışım ilk gebeliğimde 25 aldım normal kilonuz çok değilse kafanıza takmayın