Kaç ayda hamile kaldınız ? Hızlandırmak için kullandığınız bir takviye varmıydı kızlar ?
Biz Nisan 2024 den beri bu yolda ilerliyoruz bu ay 10. Ay 🥹 umut olun bizede

1. Ayda. Doktor folik asit ve vitaminler kullanmami tavsiye etmişti sadece

Ozlemmm3535 ben hep ilk denememizde hamile kaldım kuzum. Kendim folik asit kullandım planlı olduğu için ama eşim hiç bişey kullanmadı hiç birinde açıkçası. Ben mesela ilişkiden sonra yaklaşık 50 dk falan yatağın başlığına bacaklarımı dayayıp dik bir şekilde durdum, belimin altına yastık koydum bir de o bekleme süresinde

Ozlemmm3535 ben ilk denemem de hamile kaldım canım iki çocuğuma da ben öyle yatıp beklemedim hemen kalktım yine de oldu öyle düzenli ilişki ile de olmadı kişiden kişiye değişiyor Rabbım vereceği zamanı biliyor sana da inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder en kısa zamanda bizde yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inslah

Gebelik için en etkili formül tutkuyla sevişmektir net. Çocuk olsun diye girilen her ilişki stres barındırır bu da gebeliği zorlaştırır. Akışına bırakmak en etkili yöntem. Araya biraz özlem de katabilirsiniz. Yumurtlama takibidir türlü türlü macunlar, pozisyonlar ayak dikmeler bana mantıklı gelmiyor. Vücudumuzu dinlediğimizde sevişmek için o tutkuyu hissettiğimizde o bebek fizyolojik olarak zaten oluşuyor hem de aşkınızın meyvesi olarak 🌸 10 ay kadar denedim bende hep yumurtlama günü takip ettim folik asit kullandım hiç işe yaramadı , eşimle 10 günlük ayrı kaldık birbirimizi çok özlemiştik bir araya geldiğimizde hamile kaldım ama o an ne çocuk düşündüm ne yumurtlama

TugceOrak bende folik asit kullanıyorum canım ilişki sonrası 15-20 dakika bacaklarımı dikip yatıyorum henüz gebelik oluşmadı maalesef

Aydn onuda yaptım 9 ay ovulasyon testi yaptım 😥

Sazenin ne güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim öncelikle 💖bende 9 ay yumurtlama takibi yaptım soğan kürü denedim testere dişli aslan pencesi denedim 10 aydır folikasit kullanıyorum 3 aydır da klomen tedavisi görüyorum takibim yapılıyor umarım bu ay hamile kalırım 🙏🏼

Öncesinde 3 ay folikasit kullandim

Ozlemmm3535 inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip olur canım ♥️

1. Seneme yakın hamile kaldım sakın pes etme umudunu kaybetme ben artık olmicak gözüyle bakıyordum çok şükür olduu