Sazenin ne güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim öncelikle 💖bende 9 ay yumurtlama takibi yaptım soğan kürü denedim testere dişli aslan pencesi denedim 10 aydır folikasit kullanıyorum 3 aydır da klomen tedavisi görüyorum takibim yapılıyor umarım bu ay hamile kalırım 🙏🏼
Kaç Ayda Hamile Kaldınız? 💖
Öncesinde 3 ay folikasit kullandim
Hazal0113 inşallah canım çok teşekkür ederim 💖
Zeynep66_ benimde bu ay 10. Ayım inşallah bende kalırım 💖 folikasit 10 aydır kullanıyorum
Ozlemmm3535 inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip olur canım ♥️
Ozlemmm3535 eşimde çerezi bol tüketti o ay
- Seneme yakın hamile kaldım sakın pes etme umudunu kaybetme ben artık olmicak gözüyle bakıyordum çok şükür olduu
Ozlemmm3535 ama biz doktor kontrolünde ikimizde gozuktuk sorun çıkmadı ikimizde
Ozlemmm3535 birde beklemedim beklemediğim an geliyor
Ozlemmm3535 ilk gebeliğim üçüncü deneme ikinci ilk deneme
T-159 inşallah canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin için 💖 hamilelerin duası kabul olur derler dualarında banada yer ver olurmu 🙏🏼 sağlıkla al bebişini kucağına inşallah 🧿
Zeynep66_ evet onuda duydum ceviz fındık badem gibi şeyler sperm sayısını arttırıyormuş sanırım
frknncnss çok şükür canım 🙏🏼 sağ salim kucağına al inşallah 💖 banada dua et olurmu 🥹
Ozlemmm3535 stres yapmayacaksın o an kafandan atmaya bak çocuk olacak mı olmayacak mı diye o zaman oluyor gerçekten😌
Ozlemmm3535 inşallah sağlıcakla hayırlı bi şekilde olur ✨️
Ozlemmm3535 yavrum Allah kucağını tez vakitte doldursun . Cok bilgim yok sadece olanı söylüyorum asla gebelik düşünmüyorduk korunuyorduk ilk bebeğimiz cok fazla yaramaz 🥰 neyse bende bir halsizlik çarpıntı vs vs doktora gittim kan verdim vitaminler değerler yerlerde dedi ama ne ararsan yazmıs magnezyum b12 folikasit kan 5 ilaçtı . Neyse dedim iyi olsun da içeyim mideme dokunduğu halde içtim . Allahım ay bitmeden hamile kaldım . 🥹 sürpriz oldu ne aklımızda vardı ne olma ihtimali nedense bu yüzden olduğunu düşünüyorum . Ama belki tamamen yanlıştır bir bahane olacak ya işte .. ama belki faydası olur dedim tedavi mi görüyorsun bunlara zaten her ay baktırıyor musun bilmiyorum da . nasip kısmet tabi de sana uyumadan dua edeceğim 🥹 ayrıca lütfen kafanda cok büyütme stres olma ilk bebeğimi çok istedik hiç bir sorun olmadığı halde 1 sene olmadı her ay bebek yapmak için yaptık resmen bir ay taşınma işi vs vs oldu o ay toplan yerleş temizle derken bebek aklımızdan çıktı ve o ay bebek oldu 🥹
Prettywoman123 inşallah canım ya 🙏🏼💖
Birbenbirbebek ne güzel anlatmışsın canım 🥹duygulandım inşallah çok teşekkür ederim stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor işte ister istemez stres oluyorum Rabbim tez vakitte nasip eder inşallah 💖
Birbenbirbebek evet 3 aydır doktorda takibim yapılıyor herşey normal ama gebelik oluşmuyor canım 😥
Ozlemmm3535 direkt hamile kaldim ben