Sazenin ne güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim öncelikle 💖bende 9 ay yumurtlama takibi yaptım soğan kürü denedim testere dişli aslan pencesi denedim 10 aydır folikasit kullanıyorum 3 aydır da klomen tedavisi görüyorum takibim yapılıyor umarım bu ay hamile kalırım 🙏🏼

Öncesinde 3 ay folikasit kullandim

Ozlemmm3535 inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip olur canım ♥️

1. Seneme yakın hamile kaldım sakın pes etme umudunu kaybetme ben artık olmicak gözüyle bakıyordum çok şükür olduu

T-159 inşallah canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin için 💖 hamilelerin duası kabul olur derler dualarında banada yer ver olurmu 🙏🏼 sağlıkla al bebişini kucağına inşallah 🧿

Zeynep66_ evet onuda duydum ceviz fındık badem gibi şeyler sperm sayısını arttırıyormuş sanırım

frknncnss çok şükür canım 🙏🏼 sağ salim kucağına al inşallah 💖 banada dua et olurmu 🥹

Ozlemmm3535 yavrum Allah kucağını tez vakitte doldursun . Cok bilgim yok sadece olanı söylüyorum asla gebelik düşünmüyorduk korunuyorduk ilk bebeğimiz cok fazla yaramaz 🥰 neyse bende bir halsizlik çarpıntı vs vs doktora gittim kan verdim vitaminler değerler yerlerde dedi ama ne ararsan yazmıs magnezyum b12 folikasit kan 5 ilaçtı . Neyse dedim iyi olsun da içeyim mideme dokunduğu halde içtim . Allahım ay bitmeden hamile kaldım . 🥹 sürpriz oldu ne aklımızda vardı ne olma ihtimali nedense bu yüzden olduğunu düşünüyorum . Ama belki tamamen yanlıştır bir bahane olacak ya işte .. ama belki faydası olur dedim tedavi mi görüyorsun bunlara zaten her ay baktırıyor musun bilmiyorum da . nasip kısmet tabi de sana uyumadan dua edeceğim 🥹 ayrıca lütfen kafanda cok büyütme stres olma ilk bebeğimi çok istedik hiç bir sorun olmadığı halde 1 sene olmadı her ay bebek yapmak için yaptık resmen bir ay taşınma işi vs vs oldu o ay toplan yerleş temizle derken bebek aklımızdan çıktı ve o ay bebek oldu 🥹

Birbenbirbebek ne güzel anlatmışsın canım 🥹duygulandım inşallah çok teşekkür ederim stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor işte ister istemez stres oluyorum Rabbim tez vakitte nasip eder inşallah 💖

Birbenbirbebek evet 3 aydır doktorda takibim yapılıyor herşey normal ama gebelik oluşmuyor canım 😥