anneolucam vardır bunda bir hayır Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin 🙏🏼💖

Musilk-1 kesinlikle stres çok etkiliyor inanıyorum ben de modunu yüksek tutman gerekiyor ben de üç aydır hormon ilacı kullanıyorum klomen 💖

Bsra-0 evet çok doğru canım gerçekten benim de üç aydır doktorda takibim yapılıyor sürekli ultrasonla bakılıyor stresi uzaklaştırmak gerekiyor ama olmuyor İster istemez aklım hep orada 🥹

TugceOrak katılıyorum ben de bacaklarımı kaldırıp bekledim ilk seferde oldu bir de hiçbir takviye kullanmadım sadece ovülasyon testi

Ceku256 bende yaptırayım hacemat İşte stres yapmamak gerekiyor ben stres yapmıyorum ama ister istemez düşünüyorum Olacak mı bu ay falan diye 🥹

1. Ayda kaldım çok şükür ilk hamilelik, ovülasyon testi kullandım, psikolojik olacakta iyi geldi onunla olacağına inandım sanırım

Ozlemmm3535 kan tahlillerime baktırdım. Eksik olanları düzenli aldım. Sentetik değil en temiz markalar venatura gibi. Hergün ilik kemik suyu içtim. Glütenş şekeri azaltma. Ha en önemlisi Allaha tevekkul o bilir benim için hayırlı vakiti. İlk ayda oldu

TugceOrak kızzz onu kim dedi yaa, Allah seniii öyle bşy yok. 😂😂😂 kagana kocatepe bakım youtube herseyi anlatıyor

Ozlemmm3535 ben ilk 4. Ayda hamile kaldım.O kürtajla sonuçlandı maalesef.Daha sonra dinlenme süresinden sonra 3. Ayda hamile kaldım.Kesinlikle nasip işi canım.Her zaman hayırlı zamanda diye dua et 2 ay 2 yıl hiç farketmiyor inan.Rabbi. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin 😍

TugceOrak ayy ben 15-20 dakika yatıp kalkıyorum herkes farklı bir şey söylüyor doktor da genellikle o yatmanın bir faydası olmadığını söylüyorlar ama yine de yatıyorum Bu ay daha fazla yatayım bari Bir de öyle deneyeyim

Ozlemmm3535 rabbim bir an önce kucağınızi doldurur hayırlı evlatlar nasip eder inşallah 🤲🏻🤍

Ozlemmm3535 hiç ümidini yitirme 8. Ayında bana geldi meleğim ve tam yitirmek üzereyken pcos ve yumurta tembelliği yüzünden artık vazgecmistik dogal tutmaz demiştik ve mucize gibi hiç beklemedigim anda geldi melegim

Ozlemmm3535 merhaba ilk bebeğime tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım(sebepsız infertilite sebebıyle)

1. Bebegıme ise korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıstım şoke oldum hiç beklemıyordum tatlı bir mutluluk oldu♥️

Ozlemmm3535 kuzum ben faydasını gördüm şimdi ne yalan söyleyim. Arkadaşlarım hep dalga gecti benle bunu söylediğimde ama bence etkisi vardır ya