Prettywoman123 inşallah canım ya 🙏🏼💖
Kaç Ayda Hamile Kaldınız? 💖
Birbenbirbebek ne güzel anlatmışsın canım 🥹duygulandım inşallah çok teşekkür ederim stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor işte ister istemez stres oluyorum Rabbim tez vakitte nasip eder inşallah 💖
Birbenbirbebek evet 3 aydır doktorda takibim yapılıyor herşey normal ama gebelik oluşmuyor canım 😥
Ozlemmm3535 direkt hamile kaldim ben
Ozlemmm3535 7. Ay , kardeşim tam 12. Ay hiçbir problem yoktu ama doktor bir seneye kadar normal zaten demişti
Ozlemmm3535 5 yıldır deniyoruz miniğim 5 yılın sonunda 5+5 olarak bizimle ❤️
esca344 benimde bu ay 10. Ayım inşallah banada nasip olur 💖 evet doktorlar 12 aya kadar normal diyorlar
Aleyzeee ayy Maşallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🧿 hamilelerin duası kabul olur derler banada dua eder misiniz 🥹
Ozlemmm3535 sizin için dua edicem 12 ay dolmadan olur insallah hayırlısıyla 🌸
esca344 çok teşekkür ederim Allah razı olsun 💖
Sazenin cidden bu doğruymuş. çocuk olsun diye olduğunda olmuyor. kızıma 2 buçuk sene sonra tüp bebekle hamile kaldım ne takviyeler ne ilaçlar doktor saatine kadar veriyordu olmuyordu. sonra kızım 2 yaşına geldi bir kardeşi mi olsa diye düşündük sadece taşınma işlerimiz vardı ve taşınma esnasında arada derede😂olan ilişkiden hamile kalmışım.
Ozlemmm3535 Eşimin varikoseli var uzun bir süre olmaz dendi ama 6. Denemede hamile kaldım. 5. Ayda hacamat yaptırdık ikimiz de. Hamile olduğum ay ovulasyon testinde yumurtlama görmedim bende üzülmüştüm neden yumurtlamadım diye doktora gitmeyi düşünürken bebeğim olduğunu fark ettim. Hacamat dışında farklı bir şey yapmadım onun mu faydası oldu bilmiyorum. Direkt rahim temizliği diyerek yaptı kadın bel ve kuyruk sokumu bölgeme.
Ozlemmm3535 ay tabikide saol kuşum rabbim tez vakitte hayırlı zaman da sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin sanada bakacak olan herkese ❤️
Benim 2 sene kadar sürdü bir kere kimyasal gebelik yaşadım şuan sağlıklı bir gebeliğim var çok şükür ümidini hiç bir zaman kaybetme eşimde de bende de bir problem yoktu ikimizin de testleri temiz çıktı ama hamilr kalmam uzun sürdü yani psikolojik kafaya takmamak gerekiyor düşünmemek gerekir stres yapmamak gerekiyor zor olduğunu biliyorum ama başarırsınız en kısa zamanda olur inşallah
- Düzenlendi
Ozlemmm3535 olması gereken en doğru zamanda hamile kalabiliyorsun canım ilk bebeğime 3 yıl sonra kaldım çatlatma aşılama tüp bebek herşey denemiştim olmamıştı sonra kendi kendine oldu. Şimdi ikinciye 30 haftalık hamileyim doğumdan sonra korunmadım ama yumurtlama günlerini değerlendirmemiştim bi ay gel deneyelim dedik oldu. Kısmet kafaya takmamaya sağlıklı beslenmeye dikkat et
Ozlemmm3535 pcos görünümüm vardı sadece adetlerim bazen düzenli bazen düzensizdi en fazla ⅚ gün geçerdi 8 ay sonunda kaldım kafaya da biraz taktım takmadım diyemem testler her şey temiz çıkıyordu eşimin de benim de bi sorunumuz yoktu hamile kalmadan 1.5 ay önce rahim filmi çekildim bunun etkili olduğunu düşünüyorum 2 ay önce de kolojen kullanmaya başlamıştım doktorum bunun da etkisi olmuş olabileceğini söyledi hiç ot bitki soğan vs kürlere bulaşmadım çünkü bu tarz yöntemlerle gebe kalan kimi gözlemlediysem düşükle veya sağlıksız gebelikle sonuçlandı ovulasyon takibi yapmaya başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim ama bu konuda doktorlar da ikiye bölünüyor ovulasyon takibi öneren de var önermeyen de şahsi kanım rahim filminin gebe kalmam üzerinde etkili olduğu şu an 35+3’üm inşallah bebek haberinizi alırız 🩷🩷🩷
Slasyyzc inşallah çok teşekkür ederim Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼
Sazenin inşallah 🙏🏼💖