Gebelik için en etkili formül tutkuyla sevişmektir net. Çocuk olsun diye girilen her ilişki stres barındırır bu da gebeliği zorlaştırır. Akışına bırakmak en etkili yöntem. Araya biraz özlem de katabilirsiniz. Yumurtlama takibidir türlü türlü macunlar, pozisyonlar ayak dikmeler bana mantıklı gelmiyor. Vücudumuzu dinlediğimizde sevişmek için o tutkuyu hissettiğimizde o bebek fizyolojik olarak zaten oluşuyor hem de aşkınızın meyvesi olarak 🌸 10 ay kadar denedim bende hep yumurtlama günü takip ettim folik asit kullandım hiç işe yaramadı , eşimle 10 günlük ayrı kaldık birbirimizi çok özlemiştik bir araya geldiğimizde hamile kaldım ama o an ne çocuk düşündüm ne yumurtlama

TugceOrak bende folik asit kullanıyorum canım ilişki sonrası 15-20 dakika bacaklarımı dikip yatıyorum henüz gebelik oluşmadı maalesef

Aydn onuda yaptım 9 ay ovulasyon testi yaptım 😥

Sazenin ne güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim öncelikle 💖bende 9 ay yumurtlama takibi yaptım soğan kürü denedim testere dişli aslan pencesi denedim 10 aydır folikasit kullanıyorum 3 aydır da klomen tedavisi görüyorum takibim yapılıyor umarım bu ay hamile kalırım 🙏🏼

Öncesinde 3 ay folikasit kullandim

Ozlemmm3535 inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip olur canım ♥️

1. Seneme yakın hamile kaldım sakın pes etme umudunu kaybetme ben artık olmicak gözüyle bakıyordum çok şükür olduu

T-159 inşallah canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin için 💖 hamilelerin duası kabul olur derler dualarında banada yer ver olurmu 🙏🏼 sağlıkla al bebişini kucağına inşallah 🧿

Zeynep66_ evet onuda duydum ceviz fındık badem gibi şeyler sperm sayısını arttırıyormuş sanırım

frknncnss çok şükür canım 🙏🏼 sağ salim kucağına al inşallah 💖 banada dua et olurmu 🥹