• gyno ferro sanol kullananlar

ZeynepKara iç iç birşey olmaz ben ilk gebeliğimde de gece içtim simdi ikinci ondada gece içmeye başlamıştım ama bu sefer ne bulantım geçti ne hazımsızlığım. En güzeli şurup olanlardan istedim onlar bulantı yapmıyor ama korkudan onlarıda gece içiyorum.🙂

ZeynepKara kan ilacıyla ilgili dikkat etmeniz gereken şey yemekten 2 saat önce veya 2 saat sonra almanız gerektiğidir. Çünkü bazı besin grupları içtiğiniz ilavın emilimini etkiliyor. Süt ürünleri, çay,kahve,çikolata gibi. Ben yıllarca kullandım bu ilacı. Kabızda yapıyor insanı bol su içmelisiniz.

ZeynepKara
      🙂 biseycik olmaz allahin izniyle 🙂 sadece diskinin rengi degisiyo ben ona cok sasirmistim siyah oluyo resmen.ilk zamanlar kabiz oluyosun daha sonra geciyo.

Esmerhatun66 kabızlıkta çok zor ya 😞 allah yardımcımız olsun anne olmak çok zormuş valla

17 haftalığız. Gündüz başka ilaçlar içtiğim için gece yatmadan içiyorum bi sorun olmadı canım.

ZeynepKara kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum çünkü sabah denediğimde safra istifra ettim. Ama kahvaltıdan sonra bişey hissetmedim yani kötü bi etkisi hiç olmadı. Sadece çok susatıyo beni o kadar.