• gyno ferro sanol kullananlar

Sabah aç karnına yarım saat öncesinden içiyorum

bynist Ben kahvaltı yaptıgım masaya koyuyorum kutusuyla her sabah sofrayı kurarken aklıma geliyor unutmadan içiyorum

Kbraidris

Ravzam5

bynist bana doktorum zamanla ilgili bişey demedi ama eczacı bulantı yapabilir o yüzden kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi benimde bulantılarım çok fazla cesaret edemedim sabah içmeye az önce içtim uyucam umarım bişey olmaz 😞

Ben gece iciyorum yatmadan once cunku sabah cok bulanti yapiyo.yni kusacagin yoksa bile kusuyosun.bide gunduz cok ictigim ilac var hepsi ust uste gelmiyo iyi oluyo.doktorum bisey demedi nasil rahat edersen ole ic demisti

ZeynepKara iç iç birşey olmaz ben ilk gebeliğimde de gece içtim simdi ikinci ondada gece içmeye başlamıştım ama bu sefer ne bulantım geçti ne hazımsızlığım. En güzeli şurup olanlardan istedim onlar bulantı yapmıyor ama korkudan onlarıda gece içiyorum.🙂

ZeynepKara kan ilacıyla ilgili dikkat etmeniz gereken şey yemekten 2 saat önce veya 2 saat sonra almanız gerektiğidir. Çünkü bazı besin grupları içtiğiniz ilavın emilimini etkiliyor. Süt ürünleri, çay,kahve,çikolata gibi. Ben yıllarca kullandım bu ilacı. Kabızda yapıyor insanı bol su içmelisiniz.

ZeynepKara
          🙂 biseycik olmaz allahin izniyle 🙂 sadece diskinin rengi degisiyo ben ona cok sasirmistim siyah oluyo resmen.ilk zamanlar kabiz oluyosun daha sonra geciyo.

Esmerhatun66 kabızlıkta çok zor ya 😞 allah yardımcımız olsun anne olmak çok zormuş valla