Ben sabah aç karnına iciyorum
gyno ferro sanol kullananlar
Sabah aç karnına 17 haftalık bebek
sabah aç diyot doktor ama hep unutuyorm sabah olunca 😳
Sabah aç karnına yarım saat öncesinden içiyorum
Ben gece iciyorum yatmadan once cunku sabah cok bulanti yapiyo.yni kusacagin yoksa bile kusuyosun.bide gunduz cok ictigim ilac var hepsi ust uste gelmiyo iyi oluyo.doktorum bisey demedi nasil rahat edersen ole ic demisti
Esmerhatun66 kaç haftalıksın canım gece bi sorun yaşadın mı peki yeni başladım ilaca o yüzden tedirginim
24 haftaligim cnm hmde 3 uz bebislerim 🙂 hic bi sknti olmadi suana kadar.yani gayet sagliklilar hepside elhamdulillah 🙂
ZeynepKara gece yatmadan once içiyorum gunduz içtigimde halsizlik ve mide bulantısı yapıyor 😐
Esmerhatun66 hayy maşallah ya 😌 içimi rahatlattın teşekkür ederim 😍
ZeynepKara iç iç birşey olmaz ben ilk gebeliğimde de gece içtim simdi ikinci ondada gece içmeye başlamıştım ama bu sefer ne bulantım geçti ne hazımsızlığım. En güzeli şurup olanlardan istedim onlar bulantı yapmıyor ama korkudan onlarıda gece içiyorum.🙂
ZeynepKara bütün ilaçlarımı ferro dahil gece yatmadan önce içiyorum
Esmerhatun66 yaaa üçüzmü ❤ Allah sağlıklo sıhhatli kucağına Almayı nasip etsin çok güzel ya 🙂
ZeynepKara kan ilacıyla ilgili dikkat etmeniz gereken şey yemekten 2 saat önce veya 2 saat sonra almanız gerektiğidir. Çünkü bazı besin grupları içtiğiniz ilavın emilimini etkiliyor. Süt ürünleri, çay,kahve,çikolata gibi. Ben yıllarca kullandım bu ilacı. Kabızda yapıyor insanı bol su içmelisiniz.
ZeynepKara bende kullanıyorum 18 haftalığım doktorum tok karna iç dedi.
Nilaydmr
Amin kuzum allah razi olsun cumlemiz insallah sagsalim alalim kucagimiza 🙂
ZeynepKara
🙂 biseycik olmaz allahin izniyle 🙂 sadece diskinin rengi degisiyo ben ona cok sasirmistim siyah oluyo resmen.ilk zamanlar kabiz oluyosun daha sonra geciyo.
KezbanAyhanKorkmaz şişede olanlar dimi şurup dediğin onları asla içemezdim 🙈
EsraAykzdemir yemeği 8 gibi yedim ilacıda 12 den sonra içtim galiba