ZeynepKara gece yatarken
gyno ferro sanol kullananlar
ZeynepKara evet çok bulantı yapıyor. Gece yatmadan içiyodum ben
ZeynepKara ben gece yatmadan içiyorum .. gebe kalmadan önce arkadaşım öyle iç dedi. Doktora danıştım içebilrişsn dedi
17 haftalığız. Gündüz başka ilaçlar içtiğim için gece yatmadan içiyorum bi sorun olmadı canım.
Bende sabah aç karnına içiyorum
ZeynepKara kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum çünkü sabah denediğimde safra istifra ettim. Ama kahvaltıdan sonra bişey hissetmedim yani kötü bi etkisi hiç olmadı. Sadece çok susatıyo beni o kadar.
Sabah aç karnına içiyorum ama unutuyorum arada 😏
ZeynepKara normali sabah acliginda kahvaltidan 1 saat once icilmesi ama ben troid icin ilac kullandigimdan aksam yemegine dogru karnim acken iciyorum. Uzerine portakal ya da kivi yiyorum c vitamini demirin emilimini arttiriyormus. Her hangi yan etki bulanti falan yasamadim. Dikkat edilmesi gereken demir ilaclarindan sonra kalsiyum iceren besinler tuketmemek.
ZeynepKara ben ilk başlarda sabah aç karnına içiyordum ama çok mide bulantısı yapıyordu kusuyordum o yüzden kahvaltıdan 1 saat sonra iç dedi doktorum
Esmerhatun66 aminn inşallah canım cinsiyetleri ne peki ?
ZeynepKara evet küçük şişede olanlar. Maltofer var onu bi dene istersen ben çok denedim en çok onu beğendim karameli gibi tadı güzel yani 🙂
KezbanAyhanKorkmaz ferroya yeni başladım bakalım bi devam edeyim zaman ne gösterecek 😌
ZeynepKara canım yemekten 1 saat sonra kullanmamı önerdi doktor çünkü önce ferrum ford kullanıyordum mide bulantısı yaptı bende değiştirdim doktorum yemekten 1 saat sonra almamı söyledi bende öyle yapıyorum 🤨🤗
ZeynepKara gece yatmadan önce alıyorum ama 1 saat öncesinde kesinlikle süt ve çay içilmemesi gerekiyormuş
ZeynepKara canım bana da yeni verdi doktorum,sabah aç karnına içmemi söyledi,çok midem bulandığı için içemeyeceğimi söyledim ama ısrarla bi süre dene içmeye çalış dedi hiç yapamazsan da kahvaltıdan 2 saat sonra arada hiçbirşey yememek şartıyla içebilirsin ama önceliğin sabah aç karnına olucak dedi ısrarla..ama ben ikisini de yapamıyorum malesef bulantılarım yüzünden öğleden sonra iyi hissettiğim zaman içiyorum
Nilaydmr
Hepside erkek 🙂
Kuzusunannesi yok içmiyorum zaten çayla aram yok süt de sabahları içiyorum
Esmerhatun66 hahah yerim yaaa maşşallah 🙂