mrvknl gecmis olsun dinlenmene bak son haftalarin hamileligijin tadini cikar son nazlarini yapmaya bak 😅❤️

Delihatunnn ne nazlanması ya ben evi yerleştirmeyi yetiştirmeye çalışıyorum hiç nazlanacak halim yerim yok 🤔

-incila- yapışmıyormuş öyle söyledi doktorum narkoz çocuğa geçer dedi

mrvknl kiz ne ugrascan manyak birak kocan yapsin tek naz yapabildigin zaman bu zamanlar olacak sonra cok pisman olursun 😅🥲

Benim de 35+4 oldu otururken kaburgam batıyomuş gibi hissediyorum. Böyle olan var mı acaba?

37 haftayım şuan, 10 ocakta 38+2 ye gün verdi. Sabırla bekliyorumm🥰

Delihatunnn kııız banyomu mecburiyetten tadilata soktuk 2 ay oldu daha yeni bitti anamız ağladı resmen yani inşaat pisliği var sağolsun arkadaşlarım teyzelerim falan geliyo e bende elimden geldiğince yapıyom kocam o kadar inşaat pisliğini düzgün temizlemez 😂😂

Lagertha46 bende 34+0 doktorum ocagın son haftası alırız diyor 2.sezeryanım olucak 😍🙏🏻

Minnos_23 aynısını bende yaşıyorum 33+5 haftaligim gittinizmi hastahaneye merak ettim benim kontrolüm perşembe günü

6 ocak ve 3.sezeryanım kızlar korku ve endişe içerisindeyim dua eder dua beklerim 😭

Lagertha46 35+3 olduk ağrılarım oluyor kasılmalarım gece uykusuz geçiyor mide yanmalarım hat safada sıfır uyku neredeyse sağlıkla kavuşalım inşaallah

Böyle karnınızın altına yatay şekilde kesılıyor gibi oluyor mu peki şuan 37+4 yada 5im

Leylaacbn kız bende 6 ocakta gün almaya gidicem şuan kaç haftalıksınızzz bende 2. Sezeryan olcam

Lagertha46 bizde bugün 35+6 olduk çok belim ağrıyor hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alrz.

37+2 alt tarafta çok baski ve batma hissi oluyor baski da agri tarzinda. Böyle olan var mi