Nilbebek27 hayırlı doğumlarımız olsun kuzum bencede bana da öyle geliyor. Bakalım bugün 2 de gideceğim inşallah bir sıkıntı yoktur günümü alıp gelirim

AygunAygunn benimde 2. Kızım 42 haftalık doğdu ama bunda beklemiyor doktor çünkü gebelik şekerim var çok yüksek değil insülin kullanmıyorum ama sürekli ölçüm ile kontrol altındayım sanırım bu yüzden riske girmek istemiyor

aysegul2812 amin inşallah
      Kolaylıkla sağlıkla atlatırız 🤗🤗🤲🏼
      Siz özele mi gidiyorsunuz acaba ?

Lagertha46 36+0 ile aranızdayım ben de sezaryen düşünüyorum 20 Ocak diye konuştuk doktorumla 😍

mrvknl Sicak su ve sicak temas acilmani hizlandirabilir farkinda olmadan dogumunu baslatabilirsin ve suan icin yine de erken koymamaya calis sen sicak suyu yada sicak su torbasini uzanip dinlenmeye bak biraz gevse

mrvknl 🤣🤣🤣 kasiliyosun yani korkma ozaman eziyet de etme kendine dedigim gibi ben burdayim aklina bisey takilirsa sor yine ❤️

Delihatunnn aaaay yok anacım daha kendi evime geçemedim şuan doğum isticeğim en son şey 😂😂 bundan sonra dikkat edeyim koymym bari ben bilmiyorum ki bunları yeni öğrendim etrafımda da kimse söylemedi ben nerden bileyim

36+5 im bebek henüz kanalda değil 😌 bu yüzden kaburgalarıma aşırı baskı hissediyorum. Ne zaman kanala iner sizce? Çatı muayenesi oldum normal doğuma da uygunum ama inşallah bir an önce iner kanala ya.

mrvknl gecmis olsun dinlenmene bak son haftalarin hamileligijin tadini cikar son nazlarini yapmaya bak 😅❤️

Delihatunnn ne nazlanması ya ben evi yerleştirmeyi yetiştirmeye çalışıyorum hiç nazlanacak halim yerim yok 🤔

-incila- yapışmıyormuş öyle söyledi doktorum narkoz çocuğa geçer dedi