Asi_07 aynen ya 😍😂
Ocak anneleri sıramız geldiiiiiii
Lagertha46 36+0 ile aranızdayım ben de sezaryen düşünüyorum 20 Ocak diye konuştuk doktorumla 😍
mrvknl Sicak su ve sicak temas acilmani hizlandirabilir farkinda olmadan dogumunu baslatabilirsin ve suan icin yine de erken koymamaya calis sen sicak suyu yada sicak su torbasini uzanip dinlenmeye bak biraz gevse
mrvknl 🤣🤣🤣 kasiliyosun yani korkma ozaman eziyet de etme kendine dedigim gibi ben burdayim aklina bisey takilirsa sor yine ❤️
mrvknl amin cumlemizden razi olsun😍
Delihatunnn aaaay yok anacım daha kendi evime geçemedim şuan doğum isticeğim en son şey 😂😂 bundan sonra dikkat edeyim koymym bari ben bilmiyorum ki bunları yeni öğrendim etrafımda da kimse söylemedi ben nerden bileyim
Delihatunnn aaay evet ben bilmeden kasılıyomuşum 😂😂😂 çok sağol gerçekten 😇💕
36+5 im bebek henüz kanalda değil 😌 bu yüzden kaburgalarıma aşırı baskı hissediyorum. Ne zaman kanala iner sizce? Çatı muayenesi oldum normal doğuma da uygunum ama inşallah bir an önce iner kanala ya.
mrvknl supper kahramanin burda 😅😅😎😎❤️
mrvknl gecmis olsun dinlenmene bak son haftalarin hamileligijin tadini cikar son nazlarini yapmaya bak 😅❤️
Delihatunnn 💕😘 gerçekten sağol ya gerçekten öyle 🥰😘
Delihatunnn ne nazlanması ya ben evi yerleştirmeyi yetiştirmeye çalışıyorum hiç nazlanacak halim yerim yok 🤔
-incila- yapışmıyormuş öyle söyledi doktorum narkoz çocuğa geçer dedi
SMB evet özel hastane de takipliyim
mrvknl kiz ne ugrascan manyak birak kocan yapsin tek naz yapabildigin zaman bu zamanlar olacak sonra cok pisman olursun 😅🥲
mrvknl onemli degil cicegim
Benim de 35+4 oldu otururken kaburgam batıyomuş gibi hissediyorum. Böyle olan var mı acaba?
37 haftayım şuan, 10 ocakta 38+2 ye gün verdi. Sabırla bekliyorumm🥰
Delihatunnn kııız banyomu mecburiyetten tadilata soktuk 2 ay oldu daha yeni bitti anamız ağladı resmen yani inşaat pisliği var sağolsun arkadaşlarım teyzelerim falan geliyo e bende elimden geldiğince yapıyom kocam o kadar inşaat pisliğini düzgün temizlemez 😂😂
Delihatunnn hala temizlik bitmediği için evimizde değiliz düşün 36 haftalığım 🥺