cnnsrt aynı tarihteyizzz 🥹 benimde öyle oluyor ama her şey normal korkma olması gerektiği gibi bu benim ikinci hamileliğim🥰

Lagertha46
36+3
37den sonra gelsin artık istiyorum yoruldum taşıyamıyorum valla halbuki zayıf hamile kaldım ama alakası yokmuş bel ağrısı uykusuzluk tavan yani zaman geçmiyor sanki 😒🥲

Nilbebek27 benim tercihim de 39 aslında ama bugün gideceğim bakalım ne zamana derlerse artık. Çok şükür bi sıkıntı yok. En son gittiğimde doktor öyle dedi artık gün verirler sana dedi acilde

Nilbebek27 size 35 de gelin gün vereceğim demiş. Ben şuan tam 37+6 da gidicem işte bana daha geç gün vermiş oluyor aslında.

SMB inşallah çok kolaylıkla atlatırız bu süreci bende pazartesi kontrole gideceğim çatı muayenem yapılacak 🫣

• SMB bunu yanıtladı.

Nilbebek27 hayırlı doğumlarımız olsun kuzum bencede bana da öyle geliyor. Bakalım bugün 2 de gideceğim inşallah bir sıkıntı yoktur günümü alıp gelirim

AygunAygunn benimde 2. Kızım 42 haftalık doğdu ama bunda beklemiyor doktor çünkü gebelik şekerim var çok yüksek değil insülin kullanmıyorum ama sürekli ölçüm ile kontrol altındayım sanırım bu yüzden riske girmek istemiyor

aysegul2812 amin inşallah
          Kolaylıkla sağlıkla atlatırız 🤗🤗🤲🏼
          Siz özele mi gidiyorsunuz acaba ?

Lagertha46 36+0 ile aranızdayım ben de sezaryen düşünüyorum 20 Ocak diye konuştuk doktorumla 😍

mrvknl Sicak su ve sicak temas acilmani hizlandirabilir farkinda olmadan dogumunu baslatabilirsin ve suan icin yine de erken koymamaya calis sen sicak suyu yada sicak su torbasini uzanip dinlenmeye bak biraz gevse

mrvknl 🤣🤣🤣 kasiliyosun yani korkma ozaman eziyet de etme kendine dedigim gibi ben burdayim aklina bisey takilirsa sor yine ❤️

Delihatunnn aaaay yok anacım daha kendi evime geçemedim şuan doğum isticeğim en son şey 😂😂 bundan sonra dikkat edeyim koymym bari ben bilmiyorum ki bunları yeni öğrendim etrafımda da kimse söylemedi ben nerden bileyim

36+5 im bebek henüz kanalda değil 😌 bu yüzden kaburgalarıma aşırı baskı hissediyorum. Ne zaman kanala iner sizce? Çatı muayenesi oldum normal doğuma da uygunum ama inşallah bir an önce iner kanala ya.