mrvknl kiz ne ugrascan manyak birak kocan yapsin tek naz yapabildigin zaman bu zamanlar olacak sonra cok pisman olursun 😅🥲
Ocak anneleri sıramız geldiiiiiii
mrvknl onemli degil cicegim
Benim de 35+4 oldu otururken kaburgam batıyomuş gibi hissediyorum. Böyle olan var mı acaba?
37 haftayım şuan, 10 ocakta 38+2 ye gün verdi. Sabırla bekliyorumm🥰
Delihatunnn kııız banyomu mecburiyetten tadilata soktuk 2 ay oldu daha yeni bitti anamız ağladı resmen yani inşaat pisliği var sağolsun arkadaşlarım teyzelerim falan geliyo e bende elimden geldiğince yapıyom kocam o kadar inşaat pisliğini düzgün temizlemez 😂😂
Delihatunnn hala temizlik bitmediği için evimizde değiliz düşün 36 haftalığım 🥺
Lagertha46 bende 34+0 doktorum ocagın son haftası alırız diyor 2.sezeryanım olucak 😍🙏🏻
Minnos_23 aynısını bende yaşıyorum 33+5 haftaligim gittinizmi hastahaneye merak ettim benim kontrolüm perşembe günü
mrvknl ayy 🥺
6 ocak ve 3.sezeryanım kızlar korku ve endişe içerisindeyim dua eder dua beklerim 😭
Lagertha46 35+3 olduk ağrılarım oluyor kasılmalarım gece uykusuz geçiyor mide yanmalarım hat safada sıfır uyku neredeyse sağlıkla kavuşalım inşaallah
Böyle karnınızın altına yatay şekilde kesılıyor gibi oluyor mu peki şuan 37+4 yada 5im
Lagertha46 bizde bugün 35+6 olduk çok belim ağrıyor hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alrz.
37+2 alt tarafta çok baski ve batma hissi oluyor baski da agri tarzinda. Böyle olan var mi
AygunAygunn bende sizle aynıyım hergun bugün mü diye sabırsızlıkla bekliyorum cuma günü tekrar randevum var 🙏🏻
Lagertha46 40+1 beklemedeyim 😀 sanırım en gec ben kalmısım
Laviniay şuan 38+1 günlük
Bende 33+4 ün sezeryan olacağım ne zamana denk gelir tahmini ilk gebelik kaçıncı haftaya sezeryan tarihi verir acaba ☺️