Ela3466 Kumsal28 amin amin inşallah rabbim gönlümüze göre sağlıklı sıhhatli versin umarım seninde bı oğlun olur 😊
Kumsal28 ilayda_96 maşallah cnm darısı bana inşallah siz kaçıncı haftada ogrendiginiz peki cinsiyeti bide bu yıl bence erkek ya çok erkek var çevremde bu posttkiler de çoğu erkek
Esma5566 Annesininbitanesi Bartugra YavruskaAnnesiii tugbaa-54 Guler_45 Kumsal28 Beril16 Zeynepgmsbs61 kbra92 Kubraabay ilayda_96 Kubraads Kizlar doktorum 16+4 haftalikken erkek dedi Bu resim Verdi. Sizce degisme olabilirmi daha?
ilayda_96 Kumsal28 ben tam 12. Haftamda öğrendim %90 erkek dedi sonra 16. Haftamda renkli ultrason ile baktı net şekilde erkek dedi ama erkek erken belli oluyor zaten 🥰
Kubraads Kumsal28 olmuyor mesaj yerine giriyorum yok girmeden de sayfadaki 3 noktaya tıklıyorum resim paylaş yazmıyor anlayamadım 🥲
Zzaktpe Kumsal28 amin canım hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza ben 18 haftalıkken öğrendim🙏🥰
Abilikardesli Kumsal28 hayır devlette öğrendim erken ama bebiş açmış bacakları zaten gösterdi kendini 😊
Abilikardesli Kumsal28 çünkü doktor ekranı bana da gösterdi bacakları açıktı bacak arası boş kız bu dedi 😊