Kumsal28 ilayda_96 maşallah cnm darısı bana inşallah siz kaçıncı haftada ogrendiginiz peki cinsiyeti bide bu yıl bence erkek ya çok erkek var çevremde bu posttkiler de çoğu erkek
ilayda_96 Kumsal28 ben tam 12. Haftamda öğrendim %90 erkek dedi sonra 16. Haftamda renkli ultrason ile baktı net şekilde erkek dedi ama erkek erken belli oluyor zaten 🥰
Kubraads Kumsal28 olmuyor mesaj yerine giriyorum yok girmeden de sayfadaki 3 noktaya tıklıyorum resim paylaş yazmıyor anlayamadım 🥲
Esma5566 Annesininbitanesi Bartugra YavruskaAnnesiii tugbaa-54 Guler_45 Kumsal28 Beril16 Zeynepgmsbs61 kbra92 Kubraabay ilayda_96 Kubraads Kizlar doktorum 16+4 haftalikken erkek dedi Bu resim Verdi. Sizce degisme olabilirmi daha?
Zzaktpe Kumsal28 amin canım hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza ben 18 haftalıkken öğrendim🙏🥰
Abilikardesli Kumsal28 hayır devlette öğrendim erken ama bebiş açmış bacakları zaten gösterdi kendini 😊
Abilikardesli Kumsal28 çünkü doktor ekranı bana da gösterdi bacakları açıktı bacak arası boş kız bu dedi 😊
Kumsal28 duyguu11 ay bende çok merak ediyorum ya şuan 13+1 haftaya cumartesi gidecem 14+2 olmuş olucam bende çok merak ediyorum inşallah gösterir kendini ve inşallah gönlümdeki olur ❤️🤗
Kumsal28 turkan403 benimde ikinci prensesim geliyor Allah’ın izniyle doktor %80 kız dedi 🤗❤️ ama yanilabilirim de dedi çünkü bu haftalarda kordon pipiyi saklayabiliyor dedi bı ay sonra net öğrenirim inşallah 🤲
yagmurcoskun Kumsal28 Her döneminde ayrı bir heyecan🩵 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
turkan403 Kumsal28 rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲 kaç haftalıksnz siz beli olmadi mi siznki🤭
Kumsal28 Zeynepgmsbs61 özele gidiyorum cihazları iyi bence bide ayda bir kontrole gidiyorum 16 yi beklesem çok geç olur çünkü ense kalınlığına falan bakilicak