Kumsal28 Ela3466 inşallah kızınız olur o zaman bende erkek istiyorum bı tane kızım var Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🤲
Ela3466 Kumsal28 amin amin inşallah rabbim gönlümüze göre sağlıklı sıhhatli versin umarım seninde bı oğlun olur 😊
Beril16 Ela3466 En alttaki fotoğrafta biraz bacak arası görünüyor gibi ben kıza benzettim 🥰 Gönlünüzden ne geçiyorsa o olur inşallah 🩷💙 Saglikla gelsin 🌸
Sumeyyekrpz Kumsal28 ben size ediyorum sizde bana edin benimde bir oğlum var şimdi 10 haftalık hamileyim kızım olsun çok istiyorum depremde anneciğimi kaybettim onun adını koymak nasip olur inşallah 🤍
Kumsal28 Sumeyyekrpz yaa çok üzüldüm başınız sağolsun rabbim sizede nur topu gibi bı kız evlat nasip etsin inşallah hepimizin gönlündeki neyse o olsun inşallah 🤲🤗
Merii90 Merhabaa bende aranıza dahil olmak istedim :) benim henüz belli olmadı ama ekşi şeyler çekiyo canım hep
Kumsal28 Merii90 merhaba cnm bende tam tersi sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum sürekli gözüm tatlı şeylere kayıyor 😁 ve mide bulantim çok fazla kızımda hiç görmedim bile mide bulantısıni
Merii90 Kumsal28 çok teşekkür ederim 11 haftamdayım daha öğrenemedim ama tek istediğim sağlıklı olması sizin durumlar nasıl
Kubraabay Kumsal28 12 haftalıktı erkek olunca daha erken gösteriyor demişti doktor birde kızım var işte seninde istedigin olur insallah🙏🏻
Esma5566 Annesininbitanesi Bartugra YavruskaAnnesiii tugbaa-54 Guler_45 Kumsal28 Beril16 Zeynepgmsbs61 kbra92 Kubraabay ilayda_96 Kubraads Kizlar doktorum 16+4 haftalikken erkek dedi Bu resim Verdi. Sizce degisme olabilirmi daha?
Ozge16_ Kumsal28 bende özele gidiyorum daha ilgililer var cihazları daha net gösteriyor eğer bebişin pozisyonu uygunsa bi tahminde bulunur genelde tahminleri yüksek ihtimal doğru oluyo🤩😄