Sumeyyekrpz Kumsal28 ben size ediyorum sizde bana edin benimde bir oğlum var şimdi 10 haftalık hamileyim kızım olsun çok istiyorum depremde anneciğimi kaybettim onun adını koymak nasip olur inşallah 🤍
Ebruulii8 Kız bebek için isim önerilirizi alabilir miyimm 🙈 Erva düşünüyorum ama çok kararsızmm , tek isim düşünüyorum 🐣 Sizcee??***
Kumsal28 Ozge16_ bende cumartesi gidicem haftaya 14+2 olmuş oluyor inşallah bene görürum özele gidiyorum eli boş dönmek istemiyorum 🤲😁
Ozge16_ Kumsal28 bende özele gidiyorum daha ilgililer var cihazları daha net gösteriyor eğer bebişin pozisyonu uygunsa bi tahminde bulunur genelde tahminleri yüksek ihtimal doğru oluyo🤩😄
Kumsal28 Rumismom sağlıkla gelsinler inşallah bende erkek istiyorum Rabbim kısmet ederse bir kızım var
EgeF35 Rumismom benimde iki oglum var tatlim allah bagislasin 🤗 suan 3.ye hamileyim 16 hafta olduk su zamana kadar gostermedi kendini inatci abileri 11.haftada gostermisti hemen bu bidik gostermedi pazartesi hastaneye gidicem ins gosterir 💓 kacinci haftada %90 tahminde bulundu peki doktor
Kumsal28 Kubraads ama sayfada 3 çizgi var sol üst köşede ona tıklayın resim yükle var ona basın resmi yükleyin kopyalayıp yapıştırın buraya
Kubraads Kumsal28 olmuyor mesaj yerine giriyorum yok girmeden de sayfadaki 3 noktaya tıklıyorum resim paylaş yazmıyor anlayamadım 🥲
Beril16 Kumsal28 Sizin kaç haftalık 🥰 Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa onu versin 🙏🏻 Saglikla gelsinler 🌸
Kumsal28 Beril16 benim şuan 13+1 haftaya inşallah gidicem cumartesi o zaman 14+2 oluyor inşallah öğrenirim bende çok merak ediyorum bı kızım var🤗
Haticemre21 Kumsal28 bizde 12+1 olduk 3 gün önce ikili testte doktor tahminde bulundu ama net değil dedi . 13. Haftada kendi doktoruma gidicem bakalm inşallah öğreniriz ❤️🙏
Haticemre21 Kumsal28 erkek olabilir dedi. 4,5 yaşında bir kızım var kızım daha olsa fena olmaz tabii 😁 hayırlısı sağlıklı olsunlar da