Kumsal28 Zeynepgmsbs61 özele gidiyorum cihazları iyi bence bide ayda bir kontrole gidiyorum 16 yi beklesem çok geç olur çünkü ense kalınlığına falan bakilicak
Zeynepgmsbs61 Kumsal28 o zaman cihazları iyise görülür😊 bizimki baya eskiydi ona rağmen gözüktü sizinki belli olur gene
yagmurcoskun Kumsal28 Her döneminde ayrı bir heyecan🩵 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ilayda_96 Kumsal28 ben tam 12. Haftamda öğrendim %90 erkek dedi sonra 16. Haftamda renkli ultrason ile baktı net şekilde erkek dedi ama erkek erken belli oluyor zaten 🥰
Kumsal28 ilayda_96 inşallah benimde erkektir hemen öğrenirim ya🤲😁 bı kızım var bı oğlum olsunda çok istiyorum
Zzaktpe zey-nep11 hem adaşız hem cinsiyetler aynı canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz🙏🙏🥰
Zzaktpe Kumsal28 amin canım hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza ben 18 haftalıkken öğrendim🙏🥰
turkan403 Kumsal28 rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲 kaç haftalıksnz siz beli olmadi mi siznki🤭
turkan403 Kumsal28 inşallah 🤲 benm arkadaşım iki oğlundan snra kızı olmuştu cinsyeti çok geç beli oldu 🤭😂
Kumsal28 turkan403 benim kızım var erkek istiyorum Allah kısmet ederse inşallah banada nasip olur iki meyveyi tatmak 🥰