isimsizdir son 69🫣
Dogum subatin 5i oluyo ama doktorum ocak aynin 20sinden sonra olur dedi oglumda oyle olmustu simdi kizim gelicek . Hem bir an once kavuşmak hem de dogum korkusuyla bir aradaym , normal dogum olucak ilk dogumum gozumun onunden gitmiyorr🥹🥹🥹

Ahra öncelikle diyetisyen bana liste verdi ona uymaya çalışıyorum
Beyaz ekmek makarna pilav yağlı tuzlu şekerli her şey yasak
Paketli şeyler yasak
Hergün kahvaltıda yumurta roka zeytin yoğurt bir dilim kadar tam buğday ekmeği yiyorum ara öğünlerde yarım meyve kuryemiş özellikle ceviz yoğurt veya kefir
Akşam protein ağırlıklı tavuk,et veya balık ve mutlaka salata yoğurt veya cacık
genelde

• SMB bunu yanıtladı.

SMB

Ahra tabi gün boyu bol su en az 2.5-3 litre içiyorum hareket de etmek lazım zaten öalışıyorum ama yemek sonrası ev işlerini yapıyorum ki şeker yüksek çıkmıyor öyle yapınca
    Ölçüm cihazıyla her öğünde açlık ve tokluktan sonra şeker ölçüyorum

isimsizdir bizde yarın 99 oluyoruz 25+4 şuanda tahmini 11 mart gözüküyor bende de bizimde cinsiyeti erkek ve henüz 1 kilo aldım💙

Sevda03 düzenli spor yuryus veya pilates yaptiniz mi . Ben 26haftdayim 5 kg aldim . Bakalim sonrasi nolcak

Leora amin insallah 🥲☺️ erkek bebis benim 💙Sizin cinsiyet ne ? 😊

gizemyil yaz oldugu için bol bol denize girdim bi avantajım denize yakın oturmam aksamları yürügüs yaptım ama onun dısında dedigim gibi ne bulduysan yedim

isimsizdir normal görünüyor suanda bir sıkıntı çıkmazsa insallah😬

Ahra gününü bekler dedi🙏 inşallah 20 Ocak görünüyor

Leora masallah rabbim hayirli uzun ömürler versin 😊 ikisinide tatmışsınız ne güzel 💝