isimsizdir bende son 98 oldum, biraz riskli gidiyoruz ama bakalım. Korku ve heyecan karmaşası içindeyim 🤭

isimsizdir
Ben 165 boyundayım hamile kaldığımda 51 kiloydum şuan 64-65 kiloyum. Bebeğim 27 hafta 5 günlük 😊

isimsizdir benimde bugün 99 gün oldu 25+ 6 gündeyim bebişim erkek olucak 💙 kilo olarak fazla alıyorum ben sanırım 9 kilo aldım

isimsizdir 31+2 uygulamaya göre 61 ama sezaryen olacağım ne zamana gün verir merakla bekliyoruz kızımızı 😍 bu zamana kadar tam 15 kilo aldım 🙃

Hulyasi ay bizde adını inci mihra koyacağız 🌸💖

isimsizdir 150 kaldı çok çabuk geçer inşallah doğumdan kolay olur inşallah

Elifffim ilk doğumum erken oldu buda erken doğabilir diyor doktorlar ilaç verdiler 32.hafta kullanmam için onlarda yan etki yaptı hastanede yatişim oldu iyi olunca taburcu edildim ilaç kullanmadığım için yürüyüş herşey yasak bebek aşagida evde bile hep uzanarak geçiriyorum

Bende sonn 49 🤰🥹 ay çok heycanlıı kızlar sağlıkla gelsinler inşallah sabırsızlıkla bekliyorum

80 gün de bizim var oğluşumla Martin başı gibi 😉

isimsizdir son 69 günümüz kaldı 30+1 hafta cinsiyetimiz kız 👶🌺🌷Ocak sonu gibi tahminen doğum 11 kilo aldım sağ salim kucağıma almak nasip olur inşallah 🤲

isimsizdir bende de bugun 99 oldu 😊 yorumlari okudum da cogunluk kiz bebis bekliyor 😂 ben de 6-7 kilo aldim ama karnim haric baska yerlerde kilo almis gibi gozukmuyorum, insallah boyle devam eder 😅

isimsizdir son 59ama sezeryan olduğu için ya son 51 henüz konuşmadık on gün önce alır büyük ihtimal çünkü cumaları sezeryan yapıyorum dedi heyecan korku sardı 3cü sezeryanım olacak 10 yıl sonra🥵