Burda post görünce acaba bende açar miyim demiştim şükür 99 gün kaldı ikili sayılara girdik erken. Doğma riski var tabi uygulama göre 6 Mart ama Şubatin ikinci veya sonuda olabilir

25+6 olduk yarın 26 hafta girecez inşallah

Sizlerin kaç gün kaldı cinsiyetiniz nedir kilo aldınız mı
Bizim cinsiyet erkek 6 kilo aldım şuana kadr

Pamuk, başlığı Son 99💙Ya Sizin? olarak değiştirdi.
    Pamuk bu tartışmayı sabitledi.

Bende son 99 yazmaya gelmiştim baktım siz açmışsınız 💙 benim de mart görünüyor uygulamada ama ultrasonda şubatın 23 ü günü çıkıyor. Sağlıkla gelsin inşallah. Ben de erkek bebek bekliyorum.53 kilo ile hamile kaldım bu sabah tartıldım 59.80 olmuşum. Artık bebişin kilo aldığı döneme girdik olabildiğince sağlıklı ve düzenli beslenmeye çalışıyorum. Hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmak nasip olsun 🙏🏻🥰

Benim de 25+4 son 101 gün. Gerçekten zaman çabuk geçiyormuş 7 kilo aldım. Bebeğim kız ❤️ sağlıkla gelsinler inşallahh

isimsizdir

isimsizdir merhaba biz 35+4 olduk son 31 gün kaldı🥰 bebegim erkek normal dogum olucak insallah🤲🏻hamilelik sürecimde 7 kilo aldım 😊
      Allah hepimizi bir avazda kurtarsın saglıklı bir şekilde bebeişlerimizi kucagımıza almak nasip etsin heycan korku stres hepsi bir arada en cokta bebegime kavusmanın mutlulugu var içimde 🥰saglıcakla gelsinler 🤲🏻🤲🏻