Sdanur1 zaman öyle bir geçiyor ki daha dün 5 haftalık hamile olduğumu ogrenmistim suan 34+5 haftadayız çok garip geliyor

Uygulamaya göre son 36

1. Doğum sezeryan olacak 22 kaldı 🫠
      Oğlumla tanışmaya az kaldı teyzeleri❤️

SMB şeker yüklemesi yaptırmadım ama suyu fazla diye diyet yapıyorum belki de vardır varmış gibi dikkat ediyorum şuan

• SMB bunu yanıtladı.

Cheryy1 benim 3. Bebeğim ama 7 yıl aradan sonra bende de aynı şeyler oldu korkuyorum aslında korkmaya değmeyecek kadar kolay geçiyor inşallah kolaylıkla atlatırız az kaldı 🥹🥹 kız mı erkek mi sizin

Nurpoyrz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Ahra yaa
        Şeker var büyük ihtimalle çünkü ben testi yaptırdım çıktı suyu da fazla dedi gelişimi de ilerde dedi diyetle devam ediyorum insülin kullanmıyorum

• Ahra bunu yanıtladı.

SMB neler yiyorsunuz peki gün boyu

• SMB bunu yanıtladı.

isimsizdir son 69🫣
            Dogum subatin 5i oluyo ama doktorum ocak aynin 20sinden sonra olur dedi oglumda oyle olmustu simdi kizim gelicek . Hem bir an once kavuşmak hem de dogum korkusuyla bir aradaym , normal dogum olucak ilk dogumum gozumun onunden gitmiyorr🥹🥹🥹

Ahra öncelikle diyetisyen bana liste verdi ona uymaya çalışıyorum
            Beyaz ekmek makarna pilav yağlı tuzlu şekerli her şey yasak
            Paketli şeyler yasak
            Hergün kahvaltıda yumurta roka zeytin yoğurt bir dilim kadar tam buğday ekmeği yiyorum ara öğünlerde yarım meyve kuryemiş özellikle ceviz yoğurt veya kefir
            Akşam protein ağırlıklı tavuk,et veya balık ve mutlaka salata yoğurt veya cacık
            genelde

• SMB bunu yanıtladı.

SMB

Ahra tabi gün boyu bol su en az 2.5-3 litre içiyorum hareket de etmek lazım zaten öalışıyorum ama yemek sonrası ev işlerini yapıyorum ki şeker yüksek çıkmıyor öyle yapınca
              Ölçüm cihazıyla her öğünde açlık ve tokluktan sonra şeker ölçüyorum

isimsizdir bizde yarın 99 oluyoruz 25+4 şuanda tahmini 11 mart gözüküyor bende de bizimde cinsiyeti erkek ve henüz 1 kilo aldım💙

Sevda03 düzenli spor yuryus veya pilates yaptiniz mi . Ben 26haftdayim 5 kg aldim . Bakalim sonrasi nolcak

Leora amin insallah 🥲☺️ erkek bebis benim 💙Sizin cinsiyet ne ? 😊