gizemyil valla hiçbir şey yapmadm kendimi de kısıtlamadm diyette yapmadm ama bende her izlenime gittiğimde şaşırıyordm ya nasıl böyle olur diye bende anlayamadım bebeğim gayet sağlıklı haftasına uyumlu hiçbir sorunumuz da yok bu kilo mevzu kişiden kişiye de degişen bir şey kilo dur verilir kendinizi bunun için strese sokmayın

@“isimsizdir” 28+4
Uygulamadan göre 88 günüm var 2. Kızımı bekliyorum ağrılı bir gebelik yaşıyorum ultrasona göre 16 Şubat doğumum ama sanırım ben Ocak ortalarında doğururum. Şuan için ağrı dışında herşey yolunda tabi kızımın şiddetli tekmelerini saymazsam bu arada 75 ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum ilk gebeliğimden tecrübe edindim canın çeker al ye denen herşeyi yemeyin kızlar özellikle kayınvalidenizin ısrarlarına boyun eğmeyin yoksa ilk gebeliğimde kilo almıştım vermesi çok zor emzirirkende annenin iştahı çok açık oluyor bu arada 19 aylık bir kızım var 2. Yolda zor günler beni bekliyor

Sdanur1 zaman öyle bir geçiyor ki daha dün 5 haftalık hamile olduğumu ogrenmistim suan 34+5 haftadayız çok garip geliyor

Uygulamaya göre son 36

1. Doğum sezeryan olacak 22 kaldı 🫠
      Oğlumla tanışmaya az kaldı teyzeleri❤️

SMB şeker yüklemesi yaptırmadım ama suyu fazla diye diyet yapıyorum belki de vardır varmış gibi dikkat ediyorum şuan

• SMB bunu yanıtladı.

Cheryy1 benim 3. Bebeğim ama 7 yıl aradan sonra bende de aynı şeyler oldu korkuyorum aslında korkmaya değmeyecek kadar kolay geçiyor inşallah kolaylıkla atlatırız az kaldı 🥹🥹 kız mı erkek mi sizin

Nurpoyrz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.