Svl06 Dora91 hayirlisi canim artik napalim biz elimizden geleni yapiyoruz canlari ne zaman isterse gelsin sipalar
Ciciletto 37 çi haftadayiz tik yok .Bugün doktora gitdim ilaç yazdı yerinde dursun diye.daha doğmasını istemiyorum çok küçük doktor söyledi.biraz daha büyüsün dedi.
Betulakbyk KıZlar bu gece de doğuran yok mu bizlere umut olsun 😣 38+4 üz ama en ufak bir belirti yok sadece arada batmalar oluyo başka da tık yok oğlanımdan 😭😭😭
Aysunh secilertu sancın oluyor mu hiç canım bende 39+6yım sancım su nişan hiç birşey yok çarsamba kadar gelmezse sunni sancı verecekler
secilertu Aysunh arada sırada kasıklarıma giriyor ağrı kıvrandırıyor ama sonra geçiyor hep yalancı sancılarla boğuşuyorum 😔
ilkim19 Glenyldz benimde nst de hep sancılarım çıkıyor ve 50 üzeri genelde ama doktorum Doğum başlamadı diyor 😬çünkü bebeğim hala kanala inmedi napacam bilmiyorum hem sancı çekiyorum hem doguramıyorum bu kadar yaşancı sancı olur mu ya 🙄
Gulcag Dora91 aynen geçmiyor 10 gün benim 11 gün kaldı 😬😍🙈 40 haftayı illa görecez galiba 😂😂😂 sen kesin doğurursun böyle konuştuk ya 😂
Fatmanaz Gulcag canım gittim ben bugün Salı günü Doğum yumuşamış baya iyi dedi çatı muayenesini yaptı