Gulcag bende ne olur ne olmaz diye dun gittim agdaya ilk dega baskasi yapti cok utandim cati muayenesinde kim bilir ne yapcam
    Mrveglmez aynen nasilsa ekmek kordondan su keseden tabi rahat eder nazli cadilar
    Sedahoca aynen aynen benim doktor oyle sanirim yada gelecegi goruyo yada bende normal dogurma potansiyelini gordu 😁😁😁
    Ozcndln onlar bizden daha heyecanlilar yazik bi ah desen hemen hastaneye gidelim diyo😁
      Sedahoca bence sancii aayy hadi sende dogurursan canim doguramayanlar olarak tarihe geccez
      Sudem bizde 38+6 olduk aramizda tam tamina 1 haftacik var insallah hayirlisiyla dogururuz
      Dora91 bencede gelmeliler dogumu baslatan anneler olsa ilk aylarda dogururuz heralde dogumu nazli melekler baslattigi icin elimizden bisey gelmiyo
        Elaylama haha haa keske hepimiz bi anda dogurup kurtulsak canim
        Svl06 gunumiz ayni takipte kalicam bakalim hangimiz pirtlaticaz 😂😂
          Svl06 valla bende belirti yok. Kanala bile girmemis canim 😣
            37 çi haftadayiz tik yok .Bugün doktora gitdim ilaç yazdı yerinde dursun diye.daha doğmasını istemiyorum çok küçük doktor söyledi.biraz daha büyüsün dedi.
            KıZlar bu gece de doğuran yok mu bizlere umut olsun 😣 38+4 üz ama en ufak bir belirti yok sadece arada batmalar oluyo başka da tık yok oğlanımdan 😭😭😭
            secilertu sancın oluyor mu hiç canım bende 39+6yım sancım su nişan hiç birşey yok çarsamba kadar gelmezse sunni sancı verecekler