ZeynepDuru17 Gokturkmom_ ben hep meyve yedim.yemek yiyemedim haliyle dört porsiyon yaptım 9 ay çektim çünkü yemek yağlı şeyler sevmiyorum hala öyleyim portakal muz elma kış meyveleri yedi ilk üç ay ayva yedim deli gibi 😂
Dduman Gokturkmom_ meyve yasak 🚫😏 ama yasaktan önce yeşil elma mandalina şeftali üzüm bunları gün içinde yiyordum
EceQueen Gokturkmom_ bol bol meyve yiyerek iyi bir şey yaptığımı sanıyordum😁 sonra doktorum afferin iyi halt ediyorsun dedi, çoğu şeker patlaması yaşatıyormuş ve sınırlı dengeli tüketmek gerekiyormuş. Şimdi her meyveden az az her gün yiyiyorum meyve tabağı ile çoğu zaman😍
Gokturkmom_ EceQueen ara öğünlerimde yiyorum bende genelde öğlen yiyorum bide akşam yiyorum yemek sonrası 🙃
meltem_95 Gokturkmom_ hergün bi tane muz mutlaka yiyorum. Hafta da bir de avokado yemeye çalışıyorum. Bu sıradalar da elma armut yiyorum :)
busra_basturk Gokturkmom_ ben genelde elma armut mandalina muz ve bu aralar da eşim sürekli nar alıyor 😅 onu yiyorum
irem88 Gokturkmom_ ay maşallah diyim hep bal gibi denk geliyor hatta eşim pazardan hani minik kavunlar oluyor da dışı dilim şeklinde onlardan al ış bir sürü ortadan kesiyorum içinde dondurma offff🤤
Gokturkmom_ snoopy internetten meyve porsiyonlarına bakabilirsiniz 🙃 alışana kadar o şekilde bakmıştım
mucizemgelsin61 Elfelf475 Immm evet güzel olur miktarını göz kararı ayarlıyorsun dimi mesela sütü 1 bardak 1 tane muz gibimi
meltem_95 Gokturkmom_ yemekten bende bıktım aslında ama 29.haftadayım kilosu boyu herşeyi haftasına göre normal 🥰 doktor sadece yaz meyvelerini çok yeme demişti tatlı ve kilo aldırır diye
Ceyds 14+4 şu sıralar mürdüm eriğine sardım , şeftali, elma bunları hep canım yiyorum sizce mürdüm eriğin bir zararı olur mu
sacmalamakizim Gokturkmom_ Bu aralar üzüm portakal mandalina tüketiyorum, gribal enfeksiyona karşı hemde bebiş beslensin diye. 😊
irem-16 Gokturkmom_ aaa aynıyız ben de mandalina elma ve muz tüketiyorum 😍 bebişin cinsiyeti belli mi😍