Nonamea Nurpoyrz ben cennet hurması cok seviyorum ama faydalı mı zararlı mı bilmyorum beni aydınlatın
Dmlakrbg Nurpoyrz 14 haftalığım. Mandalina ve nektarin yemekten öldüm 😂 başka meyve pek hitap etmiyor şuan. Önceki gebeliğimde sürekli ekşi yeşil elma yiyordum.
irem88 Nurpoyrz canım hangisini istiyorsa onu yiyorum öyle belli bir meyve yok o an canım hangini istiyorsa bu ara kavuna taktım😊
Cnhavva Nurpoyrz ben normalde de meyve severdim zaten baslarda cok istahsizlik vardi yemek yemek istemiyodum ki sulu yemek zaten cok sevmem gece gunduz meyve yiyebilirim hala
Miniginannesi2705 Ayva , muz , mandalina yiyorum en çok bu aralar 🤗 sadece meyve yiyesim geliyo ,ne olacak bu halim bilmiyorum 😄
EsK07 lilyum_ Nar riskli besinler arasında kan sulandırır ve kramplarını arttırır. Haftada 2 kez bir çay bardağını geçmemesi gerekiyor porsiyonun
lilyum_ EsK07 zaten kan sulandırıcı kullanıyorum. 12 haftalık hamileyim. Yine de riske atmayım o zaman
Figenkrts Nurpoyrz şeker içerikli olduğu içi aslında çok aşırıya gitmemek lazım 😅 ben kiraz üzüm muz çok yedim 😅
Elfelf475 mucizemgelsin61 çok güzel oluyor süt bal muzu da seviyorum ben 🙃 bir de bazen gerçekten insan yapmak yemek istemiyor o yüzden içmek daha kolay ve bunlar da bebeğe kilo aldırıyor
mucizemgelsin61 Elfelf475 Immm evet güzel olur miktarını göz kararı ayarlıyorsun dimi mesela sütü 1 bardak 1 tane muz gibimi
EsK07 Nurpoyrz Meyve gebelikte çok sağlıklı ancak şekere dikkat etmek gerekiyor. Bu nedenle de her meyve yedikten sonra biraz kuruyemiş yerseniz şekerinizin yükselmesini önlemiş olursunuz. Afiyet olsun şifa olsun 🌸
Balbebek012 Nurpoyrz yaa afiyet olsun size mandalina benim de vazgeçilmezim🫶 bı aralar mandalina ayva nar çok tüketiyorum şeftalinin eriğin eskisi gibi tadı yok ama olan meyvelerden yiye bildiğim kadar yiyorum özellikle günlük kocaman bir ayva yiyorum ya 😅😅
snoopy Ben de her gün meyve tüketiyorum ama acaba fazla mı yiyorum diyorum. Porsiyonu nasıl ölçüyorsunuz. Adet mi kase mi?
Aseka Mevkisine uygun tüketiyorum ilk başlarda şeftali kavun sonra mürdüm eriği ve üzüm çeşitleri şu anda da mandalina ayva hatta mandalinayı çok sevdiğim için abartıyorum 😅 günde 7-8 tane falan
Kubra-Maytalman Nurpoyrz 36+2 de mayıs ayında doğum yaptım. Dogum yapana kadar portakal yedim kilolarca😅