Eminer Ben gorumcemin bebelerinin arabasını kullanacagim zaten o cok kullanmamis 2 tane var hep baston hem digerinden pier carden in bostan yere masraf etmek istemiyorum
Bugramom Bi arkadasimin tavsiyesi ile civilden baby enzo travel sistem aldik puseti ve bebek arabasi 900 tl
EsrAlmila https://www.hepsiburada.com/beneto-bt540-gold-line-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-p-HBV00000ASTON?magaza=Alisa%20Ticaret&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-hero-sku-pla&gclid=CjwKCAiAyfvhBRBsEiwAe2t_i2QjB8AeSJTaglRIjnBesUCZecUIrCEGAJPn_GAKY42D0Z-NDm4sbBoCUsUQAvD_BwE
Sevdaninmucizesi EsrAlmila benim de hayalim de bu model ver ama daha 3 aylık 7 aylık fln olduğunda bende beneto 540 gold alacağım
Elaylama +not: eğer travel alacaksan ve uzun süre kullanabilmek istiyorsan çocuğun ayaklarının geldiği yerde demir olmamalı. Bacaklarının boyu orayı hafif geçse de ayaklarını rahatsız etmemeli. Benim bunu seçmem de onun da etkisi oldu o kısmı çıkabiliyor çıkmasa da yumuşak bi şey var iç kısımda sadece.
Yynckrbr Sevdali civil mağazalarında halen indirimde olması lazım 2 gün önce yine gittiğimde görmüştüm
Nasirliiii suletnc Bende arasdirdim en uygun fiyat oldugu icin beneto almayi karar verdik.Simdi farkli rebgleri gelmis
Hanus Aselnaz33 Aldın mı canım memnunmusun? Bugn indirime girmiş bende alacagım büyük ihtimallk. Ama yorumlarına bakıyorum herkes , pusetin tentesinin yamuk olduğunu söylüyor