Melikezturk suletnc valla ben almadım canım babamın zengin arkadaşi yeni temiz sağlam arabayi aticakti babam da aldı temizletti dedi kullanirsin kızım sağlam bi daha almana gerek yok dedi bende onu kullanıcam bebek araba koltuğu da var onu da almama gerek kalmadı
suletnc AyEr bu arabayı biliyorum ya yatınca sepet gibi oluyor o tip arabalar hiç hoşuma gitmiyor toplanması falan sıkıntı
dmngrkm Ben de şurda bekleyeyim. Joienin litetrax4 ünü beğendim ben ama diğer tavsiyeleri de değerlendirelim ☺️☺️
tuubiy dmngrkm biz litetrax 4 aldık bi arkadaşımın aşırı tavsiyesiyle 😃 indirimde puseti ile birlikte 1150 tl ye geliyor. Baya güzel ve kullanışlı özellikle diğer travel sistemler gibi ağır değil ve katlanması çok pratik.
suletnc Melikezturk Ya benim araba mı kayınvalidem alıcak aşırı pahalı birşey olsun istemiyorum ama model kararı veremıyorum
Kbrashn Casual cadillac air trone safe alacaktım indirime girmedi ben de joie chrome aldım 😅 Kullanan arkadaşım memnundu ona danışarak aldım, henüz kullanma fırsatımız olmadı ama evde denedik sürüşü vs iyi 😊
Lucky Kbrashn ben de chrome düşünüyorum canım pratik olsun istyorum o şeklde gözüküo açıp kapaması falan nasıl ? Bir de ana kucagını da aldınız mı ? Teşekkürler 😊
AyEr suletnc bız suan uc sekılde olan arabalara bakıyoruz canım ama bunu begendım senın aklında nasıl bısı var
dmngrkm suletnc şuan daha da pahalandı bir ümit e bebek şubat indiriminde belki düşer. 20. Haftam daha almak için zamanım var diyorum bakalım.
Busra3 Ecemgny Merhaba şimdi yorumunu görünce tanıtım videolarını izledim çok hoşuma gitti. Acaba kullandın mı? Yoksa henüz sen de araştırmaların sonucu mu önerdin? Kullanımının nasıl olduğunu merak ettim de ağırlığı, güvenliği vs. Teşekkür ederim
Tgc0101 mervetahmas bu benetoyuda araştırdım , hem ana kucağının yani oto koltuğu seltifikası yok iyi ve bir araştırın derim 🙏🏼 Ben bir cok arabaya baktım da ondan dolayı ayrıca sıkıntı yaşayan cok olmuş fiyatı uygun olabilir ama sıkıntılı 👎
RumeysaAkd mervetahmas beneto çok kötü bir araba hiç tavsiye etmem bende alıcaktım yolda rastladım bir bayanda çok dandirik
istanbulluanne Sunny baby satürn plus kullanıyorum bende çok memnunum. Sürüsü harika kayıyo yolda tesmen.
Simirna istanbulluanne ağırlığı ve hacmi nasıl canım. Yer kaplıyor mu cok. Travel sistem sanırım o model
Burcubby dmngrkm joie litetraxı 1050 liraya aldık e bebekten. İndirimleri takip edin düşüyor fiyatları.