gktgmom Gizemnuur55 ya valla inşallah bende ağlamam bir yandan korkularım endişelerim var ama bir yandan da her şeyin üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum kaç haftalıksınız ☺️
Gizemnuur55 gktgmom 33 haftalık olduk bu gün ben her ne kadar korksam da cesaretli olmaya çalışıyorum , umarım herşey çok güzel ve kolay olur bizim için ☺️🤲🏻 siz kaç haftalıksınız
Gizemnuur55 gktgmom ay umarım bir kaç ay sonra bebişlerimizin güzel şeyleri ile denk geliriz burada 🫶
Cimenn1223 Gizemnuur55 aynisini bende aldm 2.bebegime kullanicaz Allahin izniyle inşAllah sever bazi bebekler malesef sevmeyince durmuyor
Dilek_04 Gizemnuur55 en korktuğum şey o ztn 😅 almadan önce öve öve bitiremedim. Aldıktan sonra bebek sevmeyebilirmiş içinde durmayan bebekler varmış duyunca biraz korktum 😅😅 aldım bari boşa gitmese.
Gizemnuur55 Dilek_04 biz heves ediyoruz da bakalım bizim bebeler nasıl olacak 😂 hepsi sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🫶
ipeklinaismom Gizemnuur55 ah bende ama yok yani evde ondan var park yatak var Montessori yatak var sepet beşik var ama o şuan salonda yerde oyun matinin üstünde uyuyo😅
Mervealya1992 Gizemnuur55 bakalım doğmasına daha cok var ozaman bellı olur higiigig bebek duysunda hhaha
Ayssemir Gizemnuur55 Benimde fav beklemede inşallah sağlıkla kullanır bebeğiniz hayırlı olsun 🌸 baya güzele benziyor burdan görmek iyi oldu bana da 😀
Gizemnuur55 Ayssemir ben de uzun süredir bakıyordum hem fiyat hem özellik olarak bana çok makul geldi şimdilik güzel umarım bebiş doğunca da aynı fikrim geçerli olur 😂