Gizemnuur55 Lina- ay ben buna hiç söz veremiyorum çünkü ailenin ilk torunu ben almasam bile muhakkak alacaklar o yüzden büyük ihtimal bizim de sonumuz kucak alışkanlığı olacak 😂
Gizemnuur55 Mervealya1992 ilk açtığımız da bize de az geldi sonra eşim yükseltti biraz evet çok yüksek bir sesi yok sessiz bir ortam olmalı sanırım rahatça duyulması için
Mervealya1992 Gizemnuur55 bakalım doğmasına daha cok var ozaman bellı olur higiigig bebek duysunda hhaha
Gizemnuur55 denizleo09 şey var bir de bizim zamanımız da sanki otomatik ana kucağı vardı😂 ay laf anlatmaktan yoruldum adama 😂
denizleo09 Gizemnuur55 evet 😂😂 Benimde 2.gebeligim diyor ki öteki çocukta bunları mı almıştık. Öteki çocukta bunlar mı vardı 11 sene önceydi 😂😂 Teknolojiden hiç mi faydalanmayalım 😂
Dilek_04 Gizemnuur55 güle güle kullanın bende aldım bebiş doğunda kulanacaz bakalım inşallah sever 🥰 sevmez diye korkuyorum biraz 😅
Gizemnuur55 Dilek_04 ben de çok korkuyorum çünkü eşimin çenesinden kurtulamam inşallah çok severler amiiiin😂
Dilek_04 Gizemnuur55 en korktuğum şey o ztn 😅 almadan önce öve öve bitiremedim. Aldıktan sonra bebek sevmeyebilirmiş içinde durmayan bebekler varmış duyunca biraz korktum 😅😅 aldım bari boşa gitmese.
gktgmom Gizemnuur55 ilk gebeliğim benim biraz tecrübesizim ama biz anneler her şeyi başarırız bence 😂
Gizemnuur55 gktgmom benim de ilk gebeliğim ama bir cesaret var ben de 😂 umarım doğumdan sonra oturup ağlamam 😂
gktgmom Gizemnuur55 ya valla inşallah bende ağlamam bir yandan korkularım endişelerim var ama bir yandan da her şeyin üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum kaç haftalıksınız ☺️
Gizemnuur55 gktgmom 33 haftalık olduk bu gün ben her ne kadar korksam da cesaretli olmaya çalışıyorum , umarım herşey çok güzel ve kolay olur bizim için ☺️🤲🏻 siz kaç haftalıksınız
Gizemnuur55 gktgmom ay umarım bir kaç ay sonra bebişlerimizin güzel şeyleri ile denk geliriz burada 🫶
Cimenn1223 Gizemnuur55 aynisini bende aldm 2.bebegime kullanicaz Allahin izniyle inşAllah sever bazi bebekler malesef sevmeyince durmuyor
Gizemnuur55 Dilek_04 biz heves ediyoruz da bakalım bizim bebeler nasıl olacak 😂 hepsi sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🫶