Gizemnuur55 Bu gün geldi kızlar kurduk henüz kızımız doğmadığı için kullanamadık ama güzel bir ürüne benziyor müzikli olması falan çok hoşuma gitti
perihankrkya Gizemnuur55 evet ben cok begendim memnun kaldim ben denemesini bile arkadasimin 2 aylik bebisinde yaptim cok kaliteli güzel ins bebislerimizde sever 🫶🏻
ipeklinaismom Gizemnuur55 bizde kullanıyoruz ama bazen bunda değil ayakta sallanmak istiyo çözüm değil yani 😅
Lina- Gizemnuur55 benim bebeğim bi iki defa kullandı sevmedi içinde 5 dkden fazla durmadı boşuna almış olduk kutusuna geri kaldırdım inşallah sizin bebeğiniz sever🤭
gktgmom Gizemnuur55 bende her aldığım ürünü sallanabilen tercih ettim hem beşiğini hem park yatağını hemde elektrikli ana kucağını umarım severler güle güle kullanın 🌸
Gizemnuur55 gktgmom ben de öyle yaptım daha kolaylık olacağını düşünüyorum en azından sallanırken bir işimi halledebilirim diye düşündüm , umarım severler hepimiz inşallah ☺️
ipeklinaismom Gizemnuur55 ah bende ama yok yani evde ondan var park yatak var Montessori yatak var sepet beşik var ama o şuan salonda yerde oyun matinin üstünde uyuyo😅
Lina- Gizemnuur55 bende çok hevesle almıştım iş yaparken yanımda durur falan diye ama sonuç ayakta sallanmak oldu belkide ona alıştığı için sevmedi😂
Gizemnuur55 Lina- ben de böyle düşünerek aldım aslında belki benim kızım sever ya umut fakirin ekmeğidir 😂
Lina- Gizemnuur55 aynen kucağa alıştırma inmek bilmiyolar sonra benim ki öyle yapışık ikizim şuanda 3 aylık doğduğu günden beri kucakta uyku dışında 😂
denizleo09 Gizemnuur55 bizde dün kurduk sağlıkla kullansınlar inşallah içini dolu görmek de nasip olsun hepimize 🧿 Eşim bunu asla kullanmayacak diye diye aldı canım oğlusum babasını utandırır inşallah 😂
Gizemnuur55 denizleo09 ay tüm eşler aynı mı ya 😂 kurduk ben hayran hayran bakarken diyor ki kullanmayacak biliyorum 😂 umarım utandırırlar 😂
milaeqq Gizemnuur55 Yaa ben de almak istiyor(dum)um ama 38 haftalık oldu çok mu geç artık almak için bilemiyorum 😂 İçinde de görmek nasip olsun umarım 🙏🏻♥️
Gizemnuur55 Lina- ay ben buna hiç söz veremiyorum çünkü ailenin ilk torunu ben almasam bile muhakkak alacaklar o yüzden büyük ihtimal bizim de sonumuz kucak alışkanlığı olacak 😂
Mervealya1992 Gizemnuur55 bende aldımda bana sesi cok az geldı bluetotla baglanınca hıc cıkmıyor gibi sendede olemi
Gizemnuur55 Mervealya1992 ilk açtığımız da bize de az geldi sonra eşim yükseltti biraz evet çok yüksek bir sesi yok sessiz bir ortam olmalı sanırım rahatça duyulması için
Zeynep1601 Gizemnuur55 haha tecrübeli anne olaraj ne yazikki seven çok az bebe var benim oğlum hiç sevmedi sizin bebeğiniz insallah o azınlıkta olur😀😂