Rabiul süper. Kuzum peki gecelik tarzı pijama mı kullanıyorsun yoksa alt üst takım şeklinde mi daha rahat olur

Rabiul Allah analı babalı büyütsün 🩷 salı günü sezaryen olucam ben de. Bir kaç şey sorayım size ameliyat öncesi ne yediniz içtiniz acaba bir gün önceden falan? Bir de iş bittikten sonra bekletiyorlar mı yoksa hemen odaya alındınız mı? Ve uyuşma hissi ne zaman geçti ayaklarınızı bedeninizi tam olarak ne zaman hissettiniz? Bir de ameliyattan çıkarken pijama vs giyip mi çıktınız yoksa ameliyata girerken giydiniz kıyafet mi vardı? Aşırı gerginim ve korkuyorum. Çok sordum kusura bakmayın🫢

Rabiul maşallah Allah analı babalı büyütsün çok sevindim senin adına pozitif bir doğum geçirmene 🫶

dhbetul alt üst giydim yüksek bel ise olabilir ama benimki düz dü biraz rahatsız etti gecelik giydim çok rahattı zaten perşembe doğum yaptım cuma günü çıktım

Lilipadq ay canım olur mu 🙈 en geç gece 12 ye kadar yemek yiyebilirsin demişti doktorum benim saatim 7.5 da yatıştı şu içtim yatmadan önce susuzluk çok zor benim için , odadakileri dışarıya çıkarttılar üstümü çıkarttım önlüğü giyindim tekerlekli sandalye ile indim ordan sedyeye geçtim biraz makara yaptık ameliyatıma 4-5 kişi girdi doktorumla beraber hepsi kadındı sonda takılırken de hissetmedim hele çıkışı daha komik acıyacak sanıyorum yatakların kenarından tutundum hadi artık çıkar korkuyorum dedim çıkarttım ki çoktan dedi hemşire kızda 😆 odaya geçince pijamalarını hasta bakıcılar giydiriyor uyuşma geçmesi 5-6 saat sürüyor bir anda geçmedi bende yavaş yavaş ayaklarım ve kalçamdan başlayarak diz kapaklarımda buluşarak bitti çok şükür

sumeyye-11 sağlıkla inşallah canım benim doktorum da normalden yanaydı yara çıktı vajinada bebek çıkarken değerse bulaşma riski vardı birde hiç açılmam yok sancım vardı 2. Kontrol de de çatın dar risk almayalım dedi

Merveya hiç olmadı ameliyattan çıkarken de odadayken de olmadı

myavocado bu tartışmayı sabitledi.

Gözünaydın allah analı babalı büyütsün. Benimde 22 sinde doğumum vardı öne çekti doktor bebeğimin suyu azalmış cuma günü doğumum var spinal anestezi olucam. Hasta bakıcılar pijamaları nezaman giydiriyor odaya gelir gelmezmi. Yoksa uyuşukluk geçincemi. Çünkü sonda falanda takılı kanama oluyor ne ara giydiriyorlar merak ettim. Buarada doğumunuz çok güzel geçmiş maşallah darısı bana 😂

Rabiul öncelikle tebrik ederiiim maşallah demeden geçemem darısı başımıza ama bir soru sorabilir miyim şu sıra sezaryen doğumlarda hep karşıma çıkıyor sol omuzun orada takılı olan şey damar yolu gibi duruyor kalp ritmi için takılan bir şey mi o ne acaba

Rabiul canım benim sağlıkla büyüsün bende ağustos 20de ilk defa unutmadan olucam ama çok korkuyorum çok hemde ama tatmakda istiyorum cünkü 3de genel oldu

Rabiul sondayi ne zaman çıkardılar çıkarırken ağrı oldu mu

Rabiul bizim aramızda 4 5 gün vardı diye hatırlıyorum canım 😊 gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişi Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰 benimde uygulamaya göre son 11 günüm kaldı yarın gidip sezerayn günü alacağım çok heyecanlıyım ilki geneldi şimdi spinal düşünüyorum ama cesaret eder miyim bilmiyorum 😁senin yazın hikayen iyi geldi ❤️

Rabiul kaç haftalık doğum yaptınız? Hayırlı olsun bu arada 💐

Rabiul canim cok tebrik ederim Allah anali babali buyutsun. Cocugu cikardiklari anda cok mide bulantisi yasiyan oluyormus sendede oldumu?

Buse344161 odaya gelince hemen giyindiriyorlar canım zaten kalçana kadar uyuşuk sadece gerisi önemli değil 😆 bebişi getiriyorlar sen geldikten sonra benim bebişi sadece bebek odasında göstermişler kimse öpmedi koklamadı 😆