La_sumom, başlığı Gebelikte nasıl beslendiniz😍 olarak değiştirdi.

Ben 2 ana öğün ve 2 ara öğün yapıyorum.
Sabahları özellikle muz yiyorum ve kahvaltıda haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, yeşillik, ceviz ve bir dilim tam buğdaylı ekmek tüketiyorum. Ara öğünde yoğurdun üstüne bazen meyve doğrayıp yiyorum bazen de gronala. Akşamları da yine bir dilim ekmek, çorba, et, tavuk, balık, yağsız sebze yemekleri, baklagil ve yoğurt yiyorum. Gece acıkırsam da kuruyemiş yiyorum.
Nerdeyse 14 haftalık olacağım hiç kilo almadım 🥰

La_sumom Yeme sıklığımı hiç bozmadım porsiyonlarımda aynı tek farkı zararlı olanların hepsini çıkarıp bebeğe yarıcakları ekledim örneğin öğlen atıştırmalığı hep geçiştirirdim bisküvi kahv çay yapardım şimdi meyveli yulaflı yoğurtlu tabaklar yada hafif yemekler yiyorum salata gibi meyveyi arttırdım abur cuburu oldukça düşürdüm kahveyi günde 1 fincana düşürdüm yumurta sevmeyen ben kahvaltıda 2 yumurta yemeye başladım aslında normal hayatta nasıl beslenmemiz gerekiyorsa sağlıklı hamilelikte öyle oluyor proteine ve sebzelere kuruyemişlere ağırlık verebilirsiniz 🌸 Bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın 🌸🤲🏻

nununundunyasi, başlığı Gebelikte Nasıl Beslendiniz 🥗 olarak değiştirdi.

Normalde hiç yumurta yemeyen biri olarak öncelikle kolin kaynağı olan yumurtayı hayatıma dahil ettim. Her sabah mutlaka ama mutlaka kahvaltı yapmayı alışkanlık haline getirdim. Normalde ara öğün pek yapmam bu da ana öğünlerime saldırmama sebep oluyor bunun önüne geçebilmek için 3 ana öğünden sonra minik ara öğünler ekledim. Her gün kalsiyum almaya özen gösterdim kemik ve diş sağlığımız için çok faydalı. Yeşil yapraklı sebzelerin üzerine limon sıkarak yiyip demir emilimini olabildiğince arttırmaya çalıştım. Şimdilik iyi gidiyoruz 🌸

numix ne kadar güzel ben et balık köfte sulu yemek bakliyat ve çogu kahvaltılık şeyden tiksindim ve yiyemiyorum bu zamana kadar patates makarnadan başka bişey yiyemiyorum faydalı bi şey tüketemiyorum ne yazıkki tek yiyebildiğim yumurta ceviz ve muz

La_sumom canım ben keseyi gördükten 1 hafta sonra bütün herseyden tiksindim sudan bile 14.haftaya kadar su bile içemedim mide bulantısından o yüzden 7 kilo verdim şuan 20.haftadayim daha 1 kilo aldım şuan dikkatli beslenmeye başladım avakado cig badem Ceviz Meyve çok yiyorum et süt tavuk kahvaltı da mutlaka Yumurta ve peynir

Aylaa123 bebek ilk 3 ay annenin depolarından besleniyormuş üzülmeyin 🥰 belirtileriniz azaldıysa artık daha güzel beslenebilirsiniz.
            Cinsiyeti belli oldu mu bu arada

Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde çok panik oldum. Çünkü çok bilgisizim. İnternette de doğru yanlış her türlü bilgi olduğu için diyetisyen desteği almaya karar verdim. 15+4’üm ne yazık ki tamamen listelere uyamıyorum ve 1,5 kg almış durumdayım. Elimden geldiğince abur cuburu bıraktım. Onun dışında normal beslenmeme devam ediyorum. Diyetisyenim bazen detokslar veriyor kaçamaklarımı dengelemek için. Ama asla aç kalmıyorum.

numix aslında ben rüyamda oğlumun oldugunu görmüştüm 12 haftalıkken kontrolde erkeğe benziyor dedi ama çok hareketli oldugu için emin olamadı önümüzdeki hafta kontrolüm var umarım öğrenebilirim net 😂

Aylaa123 Ben de rüyamda erkek gördüm ve haftaya ben de öğreneceğim bakalım 🥰

numix hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı olsunda benim için kız erkek önemli değil 😊