Gulsahakancgr evet mantıklı 😊
Evde şeker ölçümü yapanlar buraya 👐
Babyy_1 benim doktorum bu gebelik yüklemesi sonucundaki değerlerimi çok yüksek bulmadı aslında o yüzden rahat bı şekilde bir ay sonra gel dedi bu evde ki ölçümlerim.risklimi değil mi bende Emin olamadım
niyetimkalpkirmamak sabah aç 102 görmüş ve tok 140 aşmaması lazim drdi benim ikid efa aştığı için diyet verdi
Babyy_1 yükleme sonucundaki değerlerim daha yüksekti ama sadece evde takip verdiler hatta gebelik şekeri var diyemeyiz dediler anlamadım ben bu işi
Babyy_1 benim yükleme sonuçlarını dahiliye görmüştü zaten. Hatta ben dedim ki evde yüksek çıkarsa geleyim mi hemen yok bir ay sonra gel dedi🙄🙄🙄 sanki yüklemede sıkıntı görmeyince evdekilerde çok yükselmez gibi düşündü bana öyle geldi
Babyy_1 evet öyle dediler evdeki sonuclarimda benim kafamı karıştırdı ne yapacağımı şaşırdım
Ben de diyetteyim kızlar bazen çok zor oluyor ama yapacak bisey yok.
Açlık 95 tokluk 140 sınır dedi dahiliye doktoru bana.
Dikkat edersem gayet güzel gidiyor arada kaçırdığım da oluyor ama hemen toparlayip devam ediyorum.
Benim de bu ara açlık sınırda çıkıyor geçtiğimiz haftalarda 80-90 arası çıkıyorken şu an 95-100 arasi. Ve dikkat ettiğim halde böyle. Daha mı erken kalkıp ölçmeliyim acaba bilemedim
Btm571
aç 95 115 arası sbaah daha yüksek çıkıyor
Tokta 116 155 arası
Btm571 tokluk iyi de açlık sınırda senin de benim gibi. Çok kötü değil böyle çıkıyorsa
ayanarta1 sık sık beslenin, öğün aralarınız 2 saat olsun. Paketli ve pirinç makarna gibi ürünler tüketmeyin. Değerleriniz bana yüksek geldi. Doktorum 70-110 açlık 80-140 tokluk olması gerekiyor dedi. Şekerim yüksek olduğundan dolayı bebeğimde iri bebek oldu. Dikkat edin lütfen.
gizemvatanseverbal ben birinci tokluk ölçüyorm doktorum oyle söyledi birinci tokluk ikinciye göre yüksek olur zaten sizin söylediğiniz değer hangisi
Birinci çocuğumda insülin kullandım halde bebeğim iri doğdu 🙄