Arkdaslar ben bir haftadır ölçüm yapıyorum sabahları açlık tokluk daha yüksek çıkıyor öğlen ve akşam normal çıkıyor gece hareketsiz olduğum için mi sabah yüksek çıkıyor acaba sizinkiler nasıl. Birde uzun süre açlıkta fazla çıkar diyor doktorlar acaba 12 saate yakın aç kaldığım için mi sabah açlığı yüksek çıkıyor anlamış değilim mesela bir günlük değerim

Sabah
aç 105
Yok 166

Öğle
Aç 94
Tok 155

Aksam
Aç 93
Tok 136

Bu arada tokluk değerlerim birinci saat doktorum böyle ölçmemi söylemişti

Canım bende evde ölçüyorum açlık 90-100 arası mak istiyor doktorum. Tokluk ise mak 140 fazlasıni istemiyorlar. Ekmek, makarna,pilav kesinlikle yenmemesi gerekiyor. Bende nefsime hakim olamiyorum bazen yükseliyor ama dikkat etmek gerek

ayanarta1 değerler kötü değil diyetle halledilir. Denemen lazım akşam yatmadan ölç bakalım çok aç kalmaktan mı yükseliyor . Benimde 80-95 arası açlık genelde. Dışarıda yemek yersem tokluğum 150-160 oluyor bir saate maalesef dikkat ediyorum genelde yürüyüş yapıyorum

Benim de bu değerler de çıkıyor. Tokluk 170-180 çıkıyor açlık bu ara hep 100 küsürlerde. Yemiyorum da. Bugün yediğim kahvaltı da yumurta bir adet kepekli tost,ceviz ,biber az az da yani çay kaşığı kadar falandır bal. Bal daha önce de bu kadar yediğimde ölçtüm çıkartmıyor anlamadım artık kafayı yicem. Domatesi kestim o da çıkartıyor. Ne yesem çıkartıyor. Ama ben kesin gece açılıyorum. Çünkü artık gece uyuyamıyorum 3 te falan anca uyuyorum içim acayip kazanıyor. Öğlen de 12 de kalkıp kahvaltı yapıyorum. Ay bana da insülin başlayacak diye korkuyorum. Yarın randevum var

Benimde yuksekti insülin basladi sabah akşam diyette verdiler diyete uyduğum halde gene yuksek gitti 2.ci insülini verdi ayrıca dozunu yükseltti sabah aç ve tok akşam aç ve tok 2 ayrı insülin kullanıyorum biraz düşüş var bu sefer inşallah hepimizinkide tez zamanda geçer

ayanarta1
        Bu verilere göre açlık şekeriniz biraz.yuksek suanlik açlık o kadar sıkıntı değil ama tokluk daha yüksek o sorun olacak bir şey . Dahiliye ye ya da diyatisyene yönlendirebilir sizi. Tokluk olarak biraz daha dikkatli ve karbonhidrat olmadan tuketmelisiniz

1prensesannesi__ sizinde açlık yüksekmis baya.

Bu ölçümler çok entresan gerçekten az önce akşam ölçümlermi yaptım açlık 103 tokluk 125 çıktı çok garip bu kadar yüksek açlığa bu kadar düşük tokluk

ayanarta1 doktorum hamileler icin toklukta 1.saat önemli dedi o yüzden ilk lokmadan 1 saat sonrasini ölçüyorum ben bir tek onuda mak 140 istiyor

ayanarta1 herkes açlık tokluk ölçümü yapıyor ama bana doktorum sadece günde üç defa yemeklerden iki saat sonra ölç ve not al dedi o şekilde uyguluyorum yeri geliyor dikkat etsemde 200ü görüyorum bu bazen yediklerimden değil duygu değişiminden de olabiliyormuş özellikte üzüntü ve stresten uzak dur dedi arada kaçamak yapıyorum bazen yüksek bazen düşük çıkıyor anlamıyorum ölçümleri gösterdim gittiğimde hep 160 ve üstünü işaretlemiş genelde yüksek çıkan saatler hep akşam 8den sonra ama yemek yemek zorundayım gece ilaçlarım var aç içemiyorum ekmek yemesemde gece mideye birşey girince hemen yükseliyor rabbim bebeklerimizi korusun inşallah kızlar tez zamanda bunlarda geçecek ben inanıyorum biraz daha dikkat edip sabırlı olmamız gerekiyor

ayanarta1 tokluk ölcmeyi unutuyorum ben 🤣 ama benimde aclik cok yuksek olmasina ragmen tokluk sınırı gecmiyo acaba aksam gec saatte atistiriyorum ondan bilmiyorum bidahakine aksam erken yemek yiyip sabah oyle ölcüm yapicam

ayanarta1 maalesef hepsi yüksek yediklerinize biraz daha dikkat edin ara öğün yoğurt +küçük bir meyve yapın 2 saatten fazla aç kalmamaya çalışın ( gün içinde ) yoksa ünsiline başlayacak tır doktorunu z. İhmal etmeyin
              Aç :95 altı
              Tok :140 altı olacak şekilde olmalı

ayanarta1 benden istemedi. Şeker Yüklemesini daha fazla ya çıkarttı. Bende 100 gram içmek istemedim evde kendim yapıyorum. Ama sonuçlar sınırda kalıyor.
                Ne yiyip ne içiyorsun?